COLONOS

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πράσινος ως το θάνατο - βούρκωσε ο Μάικ! (Video)


ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ 13.000 ΟΠΑΔΟΥΣ
«Πράσινος ως το θάνατο» - βούρκωσε ο Μάικ!


Περισσότεροι από 13.000 φίλαθλοι σ' ένα εκπληκτικό standing ovation τίμησαν τον Αμερικανό για την προσφορά του στον σύλλογο σ' ένα σκηνικό που θύμισε εποχές Ντέγιαν Μποντιρόγκα... Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που έδωσε την ανθοδέσμη και την τιμητική πλακέτα στον Μπατίστ, ενώ ο Μάικ βραβεύτηκε και από τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων.

Τα δάκρυα δεν σταματούσαν να τρέχουν από τα μάτια του Αμερικανού, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και εν μέσω αποθέωσης μ' ένα εκπληκτικό «Ουααααου» ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε πως άπαντες ήταν και είναι στην καρδιά του. 


Αποθέωση και συγκίνηση για Μπατίστ
Μπατίστ: «Μπορεί και να γυρίσω» 

«Σας ευχαριστώ για τα εννιά χρόνια που έζησα. Θα είστε στην καρδιά μου μέχρι την μέρα που θα πεθάνω», είπε ο δακρυσμένος Μπατίστ. Οι στιγμές συγκίνησης ήταν φανερές, τα δάκρυα από τα μάτια του Μπατίστ έτρεχαν ασταμάτητα, την ώρα που οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής προσπαθούσαν από μακριά να τον κάνουν να ξεχαστεί κι ενώ ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι προσπαθούσε με κάθε τρόπο να... ανεβάσει τον παίκτη του, καθώς υπήρχε κι ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο...

Πριν από τη βράβευση, ο Μπατίστ πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αγκάλιασε και χαιρέτησε έναν - έναν τους ανθρώπους της ομάδας, έδωσε το χέρι του ακόμη και στον Αργύρη πεδουλάκη με τον οποίο δεν συνεργάστηκε ποτέ, ενώ μετά τη βράβευση, παρέλαβε από την εξέδρα ένα πανό που ήταν φτιαγμένο γι αυτόν και το οποίο θα το πάρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη.

Η συναισθηματική φόρτιση του Μπατίστ ήταν φανερή και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πιανιτζιάνι βλέποντας την κατάστασή του προτίμησε να μην τον ξεκινήσει στη βασική πεντάδα της Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο και δεν εόιχε άδικο, αφού ο Μάικ ίσα - ίσα που στεκόταν όρθιος εκείνες τις στιγμές.

Νωρίτερα, ένα standing ovation απ' αυτά που αρμόζουν σ' έναν άνθρωπο που έδωσε και τη ψυχή του για τον Παναθηναϊκό περίμενε τον Μάικ Μπατίστ κατά την είσοδό του στο παρκέ του ΟΑΚΑ... Ο Αμερικανός άσος της Φενέρ μπήκε στο γήπεδο για την καθιερωμένη προθέρμανση και όπως ήταν φυσικό όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον παίκτη που λάτρεψε...

Οι 7.000 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους χειροκρότησαν, την ώρα που ο Μπατίστ με υψωμένα τα χέρια ανταπέδιδε τον χαιρετισμό και ευχαριστούσε τον κόσμο και στις δύο πλευρές του γηπέδου.


Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των δύο ομάδων. Ολοι οι παίκτες της Φενέρ, πλην του Σάτο, ααποδοκιμάστηκαν μέχρι την ώρα που έφτασε ο Μάικ Μπατίστ! Εκ νέου το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, αυτή τη φορά περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι και αποθέωσαν τον Αμερικανό που για μια ακόμη φορά ανταπέδωσε... Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπατίστ με την σειρά του χειροκρότησε στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή από μεριάς Παναθηναϊκού...

Αποθέωση και μετά το τέλος του ματς

Και μετά το τέλος του ματς ωστόσο ο Μπατίστ δακρυσμένος και πάλι αποθεώθηκε από τον κόσμο, ο οποίος του ζήτησε να πάει κοντά του για να τον χαιρετήσει από κοντά. Ετσι ενώ ο Αμερικανός κατευθυνόταν στη φυσούνα, γύρισε και πάλι πίσω για να αποθεωθεί μία ακόμη φορά από τους οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου