COLONOS

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



«Στο πλαίσιο του φαιδρού ο Τσάκας»

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα υποστήριξε ο Βλάσης Τσάκας με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα φαιδρό.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναφέρουν πως ο Τσάκας κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού, επαναλαμβάνουν πως περιμένουν τον πρίγκιπα Φεϊζάλ να καταθέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου το ποσό των 28 εκ. ευρώ, όπως έχει δεσμευτεί, ενώ προσθέτουν πως τα υπόλοιπα είναι κουβέντες καφενείου που ενδεχομένως μετά την καταληκτική ημερομηνία της 4ης Ιανουαρίου να γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης.

είναι κουβέντες καφενείου που ενδεχομένως μετά την καταληκτική ημερομηνία της 4ης Ιανουαρίου να γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η περίπτωση του κ. Τσάκα εδώ και καιρό κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στο θόρυβο που ο ίδιος ο Τσάκας προσπαθεί να προκαλέσει γύρω από το πρόσωπό του.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:

Αν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την αγορά του Παναθηναϊκού, ας καταθέσει η Αυτού Υψηλότης το ποσό των € 28 εκ. έως τις 4 Ιανουαρίου, τελική προθεσμία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να λάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, όπως έχει δεσμευτεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι ως τώρα κουβέντες του καφενείου. Αλλά μετά την 4η Ιανουαρίου ίσως γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου