COLONOS

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ρότσα: «Επρεπε να γίνει τη Δευτέρα το ντέρμπι»


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ
Ρότσα: «Επρεπε να γίνει τη Δευτέρα το ντέρμπι»

Το παράπονο του για το γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/12) και όχι τη Δευτέρα (10/12), προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ΄χει κάποιες ανάσες εν συγκρίσει με τον αντίπαλο του που έπαιξε την Τρίτη (4/12) εξέφρασε μετά το τέλος του ματς στο Λονδίνο ο Ρότσα.


«Κανονικά το ματς με τον Ολυμπιακό έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα (10/12)», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός αφήνοντας να εννοηθεί και να φανεί πως η ομάδα του έχει ντεσαβαντάζ έναντι του «αιώνιου» αντιπάλου.

Από κει και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για το ματς με την Τότεναμ και είπε: «Οντως κερδίσαμε πολλά σ' αυτό το ματς, Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, ήταν μεγάλο κέρδος το ό,τι φθάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε αποτέλεσμα».



Ο Αργεντινός, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Υποστήριξε πως «μετά το δεύτερο γκολ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα» τονίζοντας ταυτόχρονα πως «πήραμε το ενθαρρυντικό μήνυμα ότι μπορούμε να είμαστε σε πιο υψηλό επίπεδο».

Ο Ρότσα απάντησε και στην ερώτηση, αν πίστεψε στην πρόκριση μετά την επίτευξη του 1-1 από τον Ζέκα και απάντησε καταφατικά.

«Φθάναμε στην αντίπαλη περιοχή με καλή κατοχή και το πίστεψα μετά το 1-1», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ερώτηση για το αν η πρόκριση χάθηκε στη Σλοβενία και δη στην πρεμιέρα απάντησε και σ' αυτό θετικά.

«Ναι, η πρόκριση χάθηκε στο Μάριμπορ, η ομάδα δεν έκανε καλές εμφανίσεις και έχασε δυο παιχνίδια», είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, είναι θέμα χρόνου να φθάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο, ανεβαίνουμε σκαλάκια, θα δούμε με ιατρικό τιμ αν έχουμε τίποτα εν όψει ντέρμπι, σ' όλα τα ματς θέλουμε νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ντέρμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου