COLONOS

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση του Αλαφούζου με πολλές προεκτάσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου με πολλές προεκτάσεις και πολλές ερμηνείες... Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνει αποφασισμένος να «πάρει κεφάλια» και αφήνει αιχμές για το παρελθόν του συλλόγου, χωρίς να διευκρινίζει αν αναφέρεται στο αγωνιστικό ή το διοικητικό κομμάτι!

«Εδωσε σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν ως αδυναμία ή αφέλεια» αναφέρει μεταξύ άλλων, χωρίς βεβαίως να διευκρινίζει τι εννοεί...

Ο Αλαφούζος διατηρεί ανοικτή την πόρτα στον Πρίγκιπα, αλλά στο τέλος της ανακοίνωσης ξεκαθαρίζει πως «όσο εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες».


Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς ο Αλαφούζος μιλάει για κομμάτια του Παναθηναϊκού που δεν λειτουργούν με υγιή και έντιμο τρόπο, χωρίς βεβαίως να διευκρινίζει αν αναφέρεται σε σκοπιμότητες που έχουν σχέση με το χθεσινό ματς ή με άλλα ζητήματα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν, όσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν διευκρινίζει τι εννοεί, είναι πολλά... Ποιος είναι ο «εσωτερικός εχθρός», τι είδους «πόλεμος» γίνεται εκ των έσω, ποιοι είναι οι αφανείς υποστηρικτές του Πρίγκιπα, τι είδους «σκιές» υπάρχουν στο χθεσινό ματς και πολλά άλλα είναι μεταξύ των ερωτημάτων που τίθενται...

Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου