COLONOS

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Υποσχέσεις που έμειναν λόγια..Τσάκας Φεϊζάλ


 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας Πρίγκιπας Σουλτάν που μετά έγινε Φεϊζάλ, έχοντας εκπρόσωπο ένα μάνατζερ από την Καβάλα.

Τσάκας Φεϊζάλ

Ο Βλάσης Τσάκας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα τεκταινόμενα του Παναθηναϊκού στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν εμφανίστηκε με ταξί στα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε Διοικητικό Συμβούλιο για να μιλήσει για την πρόταση του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία, Αλ Σαούντ.

Από τότε πέρασαν μέρες, μήνες, χρόνια, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, ή μάλλον άλλαξε και αυτό ήταν ο Πρίγκιπας. Ο Αλ Σαούντ εξαφανίστηκε και ο μάνατζερ από την Καβάλα επέστρεψε λίγο καιρό αργότερα με τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ που φαίνεται να είναι το τελευταίο έργο αυτής της παράστασης.

Μετά τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό του Ροναλντίνιο, του Σικαμπάλα, του Βιεϊρίνια, του Τζαβέλα και με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, οι πράσινοι κατέκτησαν εκτός από το νταμπλ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Λάθος αυτό είναι απόσπασμα από άλλο παραμύθι...

Πάμε, στα λόγια και τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα και των Πριγκίπων και Πριγκιπισσών που έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το GAZZETTA.GR με αφορμή τη νέα συνέντευξη Τύπου του Φεϊζάλ, θα προσπαθήσει να χωρέσει σε ένα κείμενο όλα, ή καλύτερα τα περισσότερα (αφού όλο και κάτι θα ξεχάσουμε) από αυτά που έχει υποσχεθεί κατά καιρούς ο μάνατζερ από την Καβάλα...

Από τον Σεπτέμβριο του 2011, όπου ο Βλάσης Τσάκας έκανε διακοπές στη Σαουδική Αραβία και στα... ανάκτορα του Σουλτάν Αλ Σαούντ όπως έλεγε, στην Ελλάδα (στις 22 Σεπτεμβρίου) η προθεσμία που έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα εξέπνευσε και η πρόταση του Τσάκα που εξαρχής φαινόταν... παραμυθένια, μπήκε στο συρτάρι!

Το απόγευμα της 22ας Σεπτεμβρίου 2011 έληξε η 48ωρη προθεσμία που είχε δοθεί από το δικηγορικό έγγραφο για την έγγραφη εξουσιοδότηση από τον φερόμενο Σαουδάραβα επενδυτή σε δικηγόρο με σκοπό να αρχίσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η πλευρά Τσάκα μπορεί να δήλωνε σίγουρη μια μέρα νωρίτεραγια το πληρεξούσιο, ωστόσο ουδέποτε έφτασε κάτι τέτοιο στα χέρια του δικηγορικού γραφείου Κυριακίδης-Γεωργόπουλος , το οποίο ενημέρωσε σήμερα ότι εξέπνευσε η προθεσμία και ως εκ τούτου, για την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή ζήτημα επίσημης προσφοράς.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Βλάσης Τσάκας, έδωσε στην δημοσιότητα δελτίου Τύπου με δήλωση του Σουλτάν, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πάρει τον Παναθηναϊκό μαζί με μια φωτογραφία τους. Τα περίεργα του δελτίο Τύπου ήταν πως το όνομα που ήρθε στην δημοσιότητα μέσω του διαβατηρίου από την κράτηση που έγινε στον Αστέρα περιείχε το όνομα Φαρχάν . Στο νέο δελτίο Τύπου στην υπογραφή του Πρίγκιπα υπάρχει το Ραχμάν και πουθενά το Φαρχάν . Διαφορετικό όνομα επίσης υπάρχει και στην πρόταση επιστολή από εκείνο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Επίσης, η σφραγίδα από την επιστολή-πρόταση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν διαφορετική από εκείνη του δελτίου Τύπου καθώς από στρογγυλή έγινε οβάλ, ενώ η υπογραφή στο τέλος του κειμένου, έμοιαζε διαφορετική από εκείνη της επιστολής-πρότασης προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά από τρεις εβδομάδες στην επιφάνεια, ο Βλάσης Τσάκας έκανε δηλώσεις σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού και έταζε 220 εκατομμύρια που θα επενδυθούν σε μεταγραφές και στο νέο γήπεδο. Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις ατάκες του μάνατζερ από την Καβάλα:

*Ο Φερέιρα θα φαγωθεί και αν θέλει θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή. Υποψήφιος στόχος για τη θέση του προπονητή θα είναι ο Νίκος Νιόπλιας, έχοντας στο πλευρό του τον Κριστόφ Βαζέχα.

*Ο πρίγκιπας, εκτός από την ΠΑΕ, θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και δεν αποκλείεται να θελήσει να κάνει μπάσιμο και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όντας στο πλευρό των Γιαννακόπουλων.

*Ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία, καθώς θα αναλάβει τις δουλειές στην Ελλάδα μαζί με άλλους συγγενείς του και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

* Ο πρίγκιπας θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει πίσω τον Σισέ από τη Λάτσιο, ενώ όλο έταξε Μιλίτο, Γιώργο Σαμαρά και Τέβες.

*Ο πρίγκιπας είναι κολλητός με τον Αμπντούλ Αζίζ, ο οποίος παίζει να είναι στο πλευρό του στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου