COLONOS

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πετρόπουλος: «Χωρίς λόγο στη ναφθαλίνη»

Πετρόπουλος: «Χωρίς λόγο στη ναφθαλίνη»

Επίθεση στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα εξαπέλυσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη ο σκόρερ του 1ου γκολ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο «Πετρογκόλ» ευχαρίστησε τους Ρότσα και Βονόρτα για τα λεπτά συμμετοχής που του δίνουν και τόνισε αρχικά: «Προσπαθώ να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία για να βοηθώ την ομάδα και τον εαυτό μου. Ήμουν για 1,5 χρόνο στη ναφθαλίνη χωρίς λόγο και αιτία».

Οσο για το αποψινό παιχνίδι ισχυρίστηκε ότι «παρότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, το μυαλό μας ταξίδευε σήμερα και στο Λονδίνο. Μπήκαμε καλά και πετύχαμε τα δύο γκολ, στο δεύτερο μέρος όμως δεν ήμασταν καλοί. Τουλάχιστον κρατήσαμε τη μπάλα και το προβάδισμα».


Τέλος, ο «Πετρογκόλ» υποστήριξε ότι προέχει το ματς με την Τότεναμ και μετά θα σκεφτούν στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι αιωνίων.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στον αγώνα με την Τότεναμ την οποία έχουμε δει πολλές φορές και ξέρουμε πόσο ποιοτική και καλή ομάδα διαθέτει», είπε και κατέληξε: «Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Θα πάμε εκεί να κάνουμε προσπάθεια και μακάρι να πάρουμε και την πρόκριση. Προέχει αυτό το ματς. Μετά θα σκεφτούμε και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου