COLONOS

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ρότσα στους παίκτες: «Μην ακούτε τίποτα»


Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποφορτίσει το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με δεδομένα τα όσα ακούγονται περί του «ξηλώματος» ποδοσφαιριστών προέβη στην προπόνηση της Τρίτης (18/12) ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επιχείρησε να ρίξει τους τόνους. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κλείσουν τα αυτιά τους σ' όλα όσα ακούγονται και τα μάτια τους σ' όσα γράφονται σχετικά με αποχωρήσεις παικτών διακρίνοντας προ-διάθεση επηρεασμού ποδοσφαιριστών απ' όλο αυτό το σκηνικό.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, λοιπόν, ο Ρότσα είπε μία κουβέντα στους παίκτες του ζητώντας να μην ακούν όσα λέγονται και να κοιτάξουν την δουλειά τους. Μια ατάκα που ο Ρότσα, ενδεχομένως, να γνωρίζει καλά πως είτε την είπε είτε όχι το πιθανότερο είναι πως λίγοι πείστηκαν απ' αυτή, μιας και θεωρείται από τους περισσότερους δεδομένο πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος για το 6+1 «ξήλωμα-τσουνάμι» στην ομάδα μετά τον διασυρμό της στη Βέροια με 3-0 από την τοπική ομάδα.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής των πράσινων σημείωσε: «Μην ακούτε αυτά που λένε και γράφονται για μαύρες λίστες. Κοιτάξτε την δουλειά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου