COLONOS

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Προκάλεσαν 'επεισόδιο' για να στρέψουν αλλού τα βλέμματα»


ΠΑΕ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
«Προκάλεσαν 'επεισόδιο' για να στρέψουν αλλού τα βλέμματα» 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2


Με αφορμή τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού περί «απαράδεκτης φιλοξενίας» από πλευράς Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, από την «πράσινη» ΠΑΕ σχολίαζαν μετά τον αγώνα πως «….επειδή η φιλοξενία ήταν άριστη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλησαν να προκαλέσουν ένα επεισόδιο για να στρέψουν εκεί τα βλέμματα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά φάνηκε ποια είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, αλλά και το πώς έχει δημιουργηθεί αυτή η διαφορά».

Τα «ερυθρόλευκα» παράπονα εξέφρασε αρχικά ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας για «επεισόδια στο μπουθ όπου ήταν τα μέλη της αποστολής» και στη συνέχεια ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.


Επεισόδιο Κωνσταντίνου - Θεοδωρίδη! 

Ενταση δεν υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μεταξύ των παικτών στη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά δε συνέβη κάτι ανάλογο στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Εκεί είχαμε ντέρμπι… αντιπροέδρων, καθώς υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δεύτερο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη και τον τρίτο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αφορμή το γεγονός ότι ο πρώτος κινήθηκε να πάει στο καμαράκι των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί, γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψη του δεύτερου.

Ετσι, οι δύο άνδρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες, σε έντονο ύφος, πριν τελικά η κατάσταση εκτονωθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου