COLONOS

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Διευκρίνιση Αλαφούζου για Βαρδινογιάννη


ΑΦΟΡΜΗ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 
Η διευκρίνιση Αλαφούζου για Βαρδινογιάννη

Η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ότι ουσιαστικά αυτός «χρεώνεται» το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή ότι δεν έβαζε λεφτά, ήταν αυτή που προκάλεσε αίσθηση και έφερε μεταγενέστερη παρέμβαση του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της Γ.Σ. και με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε, από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου τόνιζαν πως: «Ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνιζε μετά τη ΓΣ ότι από την πρώτη στιγμή δεν καταφέρεται εναντίον κανενός. Αυτό που ειπώθηκε και εννοούσε είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια, ο Τζίγγερ δεν συμμετείχε σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το άνοιγμα που καλείται να επιλύσει τώρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τονίσει στη διάρκεια της Γ.Σ.: «Όπως έχω πει, ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να χρωστάει 28 εκατομμύρια, οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε πολύ καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2,3,4 χρόνια. Θέλετε να σας πω ότι το 54% το είχε ο Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε γιατί εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν πλήρωνε. Ο κ. Βαρδινογιάννης δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να το κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου