COLONOS

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το... μπαλάκι στον Φεϊζάλ



Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι μέτοχοι έκαναν το καθήκον τους στην υπόθεση του «Πρίγκιπα» και τώρα το… μπαλάκι πέφτει στον Φεϊζάλ που καλείται μέχρι τις 4 του Γενάρη να βάλει τα 28 εκατομμύρια που έχει υποσχεθεί.
«Πρίγκιπα»

Παρά κάποιες ενστάσεις που υπήρχαν στις προϋποθέσεις της αύξησης, η πλευρά του Πρίγκιπα δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη και υποστηρίζει ότι το deal θα ολοκληρωθεί. «Πάμε καλά, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε και θα τελειώσουμε» έλεγε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας.

Πλέον, η πλευρά του Πρίγκιπα υποστηρίζει πως θα περιμένει τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να προχωρήσει το ζήτημα. Κατά την πλευρά του Πρίγκιπα το χρονικό περιθώριο της 4ης Γενάρης είναι ασφυκτικό και τονίζει πως θα ήταν «ιδεατή η 7η Γενάρη», αλλά διευκρινιζόταν πως είναι αδύνατον να χαλάσει η συμφωνία για τρεις μέρες πάνω, τρεις μέρες κάτω…


Η πλευρά του Τσάκα υποστήριζε επίσης πως αν η νυν διοίκηση έχει την οικονομική δυνατότητα να συγκεντρώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να τα βάλει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αν και ουδέποτε ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε πως «έχουμε διαθέσιμα 7,5εκατ. ευρώ».

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «μπορεί να βάλει ο Πρίγκιπας τα 20,5εκατ, άλλα 7,5εκ από τα 28 να δοθούν σε μορφή χορηγίας κι ας βάλουν τα δικά τους 7,5 στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να συμπληρωθούν τα 28 εκατ. που απαιτούνται!».

Η πλευρά του Φεϊζάλ αρνείται κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του Βασίλη Κωνσταντίνου πως επισκέφθηκαν τον συμβολαιογράφο και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει αντίγραφο της επιταγής. Υποστήριζε μάλιστα πως η επαφή έγινε μόνο τηλεφωνικά και «όπως είναι φυσικό ουδείς συμβολαιογράφος δίνει τηλεφωνικά τέτοιες πληροφορίες».

Πάντως, στον Παναθηναϊκό ελπίζουν, αλλά θεωρούν απίθανο να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. Εκτιμούν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η πλευρά του Φεϊζάλ θα κάνει πίσω και πως τα χρήματα δεν θα εμφανιστούν ποτέ στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου