COLONOS

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κουβέντα Σαμαρά-Ρότσα για τα παιδιά των ακαδημιών


Συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Γιάννη Σαμαρά είχε την Τρίτη (18/12) το απόγευμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα παρουσία και του βοηθού του, Γιάννη Βονόρτα.
samaras rotsa

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το αυτονόητο. Οπερ σημαίνει ποια από τα παιδιά της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού» θα μπορούσαν να ενσωματωθούν και να βοηθήσουν άμεσα την πρώτη ομάδα, αν και εφόσον υπάρξει το «ξήλωμ-τσουνάμι». Οι τρεις άνδρες, λοιπόν συνομίλησαν για περισσότερο από 90 λεπτά και έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα.

Ηθελαν να δουν ποιοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα Νέων θα μπορούσαν να προβιβαστούν άμεσα. Να γίνουν κομμάτια της πρώτης ομάδας και να πάρουν κάποια ματς στα πόδια τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Η συζήτηση δεν έγινε για τα παιδιά που είναι, ήδη, επαγγελματίες, αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως για παράδειγμα οι Δώνης, Μαρινάκης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Σταματάκης και Κουσίδης. Εγινε, όμως, για κάποια άλλα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα Νέων και θα έπρεπε να γίνουν επαγγελματίες για να μπορέσουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου