COLONOS

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ


«Tώρα είμαστε στημένοι;»

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να θέσει στο περιθώριο και τους Βύντρα, Φορναρόλι, Πετρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο (μετά τους Μπουμσόνγκ και Λέτο που έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων τους) προκάλεσε τεράστιο «σοκ» στους παίκτες του «τριφυλλιού», που «πάγωσαν» όταν έμαθαν τα ονόματα των «κομμένων».

Οι εξελίξεις της Δευτέρας αιφνιδίασαν τους «πράσινους», αφού, όταν άρχισαν να γίνονται γνωστές οι αποφάσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού, οι περισσότεροι είχαν φύγει από την Παιανία έχοντας ολοκληρώσει την προπόνηση και δεν είχαν πλήρη εικόνα. Χθες το πρωί, όπου όλα είχαν βγει πλέον στο προσκήνιο, το κλίμα ήταν πολύ «βαρύ» και τα «πηγαδάκια» ανάμεσα στους παίκτες (κυρίως στους Ελληνες) έδιναν κι έπαιρναν.

Οι περισσότεροι ήταν στην... τσίτα, βγάζοντας εκνευρισμό, κυρίως για τον χειρισμό από πλευράς διοίκησης στην υπόθεση των «κομμένων». «Δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούν έτσι παίκτες. Να περνούν προς τα έξω υπόνοιες και να ''τελειώνουν'' με αυτόν τον τρόπο ποδοσφαιριστές. Είναι λάθος και άδικο όλο αυτό που έγινε...» ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν χθες στην Παιανία, στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές, με τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με όσα προηγήθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Ο Χουάν Ρότσα, από την πλευρά του, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα έχουν γίνει και κυρίως με το πώς θα διαχειριστεί σωστά την κατάσταση, ιδίως εάν το θέμα των «κομμένων» δεν έχει τελειώσει μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Ο ίδιος καταννοεί απόλυτα την ψυχολογική διάθεση των παικτών και αντιλαμβάνεται πως αυτό το... τσουνάμι μπορεί να φέρει το επόμενο διάστημα «εκρήξεις» εντός των αποδυτηρίων. Σίγουρα και δεν θέλει να βρεθεί στη... μέση, αφού ήταν μία απόφαση της διοίκησης και γι' αυτό με χαμηλούς τόνους προσπαθεί να επαναφέρει όσο μπορεί την ισορροπία και πάνω απ' όλα την ηρεμία στην Παιανία.

Αυτόν τον σκοπό, άλλωστε, είχε και η χθεσινή μίνι ομιλία του προς τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να κλείσουν τ' αυτιά τους σε όσα έχουν κυκλοφορήσει. «Ακούγονται και γράφονται πολλά, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως μεταφέρονται. Δεν υπάρχουν ''μαύρες'' λίστες. Κανείς δεν έχει παράπονο και δεν κατηγορεί κανέναν. Μην ακούτε τίποτα. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε, αντίθετα οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας...» ήταν τα λόγια του 58χρονου τεχνικού, προσπαθώντας να κατεβάσει τους τόνους σε μια Παιανία που... σιγόβραζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου