COLONOS

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Ο Αλαφούζος φταίει για ό,τι έγινε

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ


Βολές κατά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας ότι αυτός έχει πυροδοτήσει το κλίμα, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλες οι αποφάσεις των διαιτητών.

«Εχω δει παιχνίδια του Πανιωνίου και δεν μπόρεσα να καταλάβω που εκτραχύνθηκε το παιχνίδι. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά που έγιναν σήμερα. Ο Πανιώνιος χωρίς να κάνει ευκαιρία έβαλε ένα γκολ και καλά έκανε. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, τέσσερα δοκάρια και μόλις βάλαμε ένα γκολ άρχισαν να μας δέρνουν. Ένα ματς που έπρεπε να έρθει 5-1, το κάναμε 2-1», τόνισε για το ματς.

Και πρόσθεσε αρχίζοντας την επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο: «Πήραμε τη νίκη, όλα καλά, συνεχίζουμε, όμως άλλο είναι το δυσάρεστο. Εχουν μάθει οι φίλαθλοι να αμφισβητούν κάθε φάση. Εκείνος που το έχει πυροδοτήσει όλο αυτό είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι», είπε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Και συνέχισε: «Αμφισβητούνται όλες οι αποφάσεις των διαιτητών, ενώ συνήθως σχολιάζονται αυτές που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούν ένα φάουλ, ένα κόρνερ, ένα αράουτ. Επόμενο είναι όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται να κάνει και φάουλ. Ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει πιστά τους κανονισμούς. Αμφισβητήθηκαν όλες οι φάσεις. Κάποιοι επιθυμούν να διαλυθεί το ποδόσφαιρο και δε θα τους αφήσουμε», πρόσθεσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Τέλος, έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Είμαι ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, είχαμε καλά αποτελέσματα. Το ότι πορευόμαστε εμένα δε μου λέει τίποτα. Πρέπει να προσέξουμε και να γυρίσουμε πιο δυνατοί, να προπονηθεί η ομάδα και να παίξουμε πολύ ωραιότερο ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές, εύχομαι να δυναμώσουν περισσότερο όλες οι ομάδες και θέλω να πω ότι οι παίκτες με πίκραναν μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γιατί δε δεχόμαστε ούτε ισοπαλία και δη με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου