COLONOS

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι εκκρεμότητες πλησιάζουν τα 2,5 εκατ.


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, 1000 ΛΕΞΕΙΣ



Απλά πατήστε τη φωτό και μελετήστε την προσεκτικά...

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει αναλυτικά για το χρέος που "ανακάλυψε" όταν άρχισε ν' αναζητά τα οικονομικά στοιχεία και με αφορμή την υπόθεση του Μάικ Μπατίστ.



ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΖΟΤΣ, ΙΤΟΥΔΗ, ΣΑΡΑΣ!

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι το ποσό αυτό που προσδιορίζεται ως εκκρεμότητα της προηγούμενης διοίκησης ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ και πλησιάζει τα 2,5 εκατομμύρια. Από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το συγκεκριμένο ποσό προσδιορίζεται στο... τριπλάσιο (περίπου 7,5 εκατομμύρια) οπότε προς το παρόν δεν είναι ακόμα κανείς σε θέση να μιλήσει με πραγματικά στοιχεία.

Πιθανότατα αυτά θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες οπότε προς το παρόν διατηρούμε μια επιφύλαξη. Την ίδια στιγμή όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.sentragoal.gr υπάρχουν οφειλές προς τρία ακόμα παλαιότερα στελέχη της ομάδας, αντίστοιχες (ως περιπτώσεις και όχι ως ποσά) εκείνης του Μάικ Μπατίστ. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι περιπτώσεις αυτές εντάσσονται τελικά σ' εκείνες που ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως "εκκρεμότητες" τις οποίες ανακάλυψε με αφορμή το θέμα του Μάικ Μπατίστ.


Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι αυτή είναι και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Ομπράντοβιτς στην παρούσα χρονική στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Ιούνιο υπήρχε ένα υπόλοιπο (κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ) από μισθούς που είχε λαμβάνειν ο "Ζοτς" και το οποίο τακτοποιήθηκε αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Βεβαίως θα πρέπει να επισημάνουμε σ' αυτήν την περίπτωση ότι κανείς δεν πρόκειται να χάσει και ούτε έχει χάσει ποτέ τα χρήματά του από τον Παναθηναϊκό. Αλλά το θέμα αυτό της Εφορίας (πανομοιότυπο όπως επισημάναμε με του Μπατίστ που έχει να κάνει με τη "διαφορά" στη φορολόγηση από το 21% στο 45%) είναι εκείνο που τελικά δημιούργησε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή οι "πράσινοι" γνωρίζουν ότι υπάρχουν οι συγκεκριμένες οφειλές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου