COLONOS

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός επεισόδιο με Τζιμπούρ! (vinteo)

Ενταση στο φινάλε κι επεισόδιο με Τζιμπούρ!

Ενταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» με τον Τζιμπούρ να έχει επεισόδιο με οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είχαμε και εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Οι οπαδοί των Ηπειρωτών είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Τοπούζη τον οποίο έβριζαν εν χορώ, πότε με υβριστικά συνθήματα και πότε φωνάζοντας ειρωνικά το όνομά του.
 Με το τελευταίο του σφύριγμα, οπαδοί του ΠΑΣ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο για να πάρουν κάποιες φανέλες, αν και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά κατά των Αμπντούν, Τζιμπούρ. Ενας οπαδός μάλιστα έφτασε κοντά στον Τζιμπούρ, τον έφτυσε και πριν προλάβει να κάνει κι άλλα, ο «τρομοκράτης» έριξε μια κλωτσιά, που βρήκε περισσότερο «αέρα» παρά τον οπαδό.

Η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε περισσότερο, καθώς άνδρες της αστυνομίας, αλλά και της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου, απομάκρυναν τον οπαδό και οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» προς τα αποδυτήρια.
Την ίδια ώρα, περίπου 200 οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, με την έγκαιρη επέμβαση των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνει κάποια σύρραξη, την ώρα μάλιστα που στο γήπεδο βρίσκονταν και περίπου 500 οπαδοί των Πειραιωτών.
Ο Καραπαπάς ηταν σε αλλο γηπεδο
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ
Καραπαπάς: «Δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΣ, ήταν οι πικραμένοι»

Οπαδοί άλλων ομάδων και δη... πικραμένων ήταν αυτοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» και επιτέθηκαν στον Ραφίκ Τζιμπούρ μετά το τέλος του ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά.
 Αυτό δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού ανάμεσα στους Ηπειρώτες και τους Πειραιώτες.
«Αυτοί οι λίγοι που μπήκαν στο γήπεδο σίγουρα δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οπως και αυτοί που έβριζαν με μανία. Οπου πηγαίνουμε, το συνηθίσαμε πια, έρχονται και οι πικραμένοι» είπε συγκεκριμένα ο Καραπαπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου