COLONOS

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Επαφές Αλαφούζου με μετόχους για λεφτά!


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (21/1) ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Επαφές Αλαφούζου με μετόχους για λεφτά! 

Κρίσιμο κύκλο επαφών θα ΄χει τις επόμενες 48 ώρες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος αναμένεται να τα πει με τους κάποιους εκ των μετόχων της ΠΑΕ, όπου επί της ουσίας θα τους ενημερώσει τα προβλήματα που υπάρχουν και θα τους ζητήσει οικονομική στήριξη της ομάδας.
Εξαιρετικά θερμές θα είναι οι επόμενες 48 ώρες για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα ΄χει σειρά επαφών με κάποιους εκ των μετόχων της ομάδας όπως οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης, Μιχάλης Ζολώτας, Γιάννης Ξυλάς, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης και ίσως και με κάποιον εκπρόσωπο της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Επί της ουσίας σ' αυτές θα τους ενημερώσει για τα προβλήματα της ομάδας σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα τους ζητήσει και οικονομική βοήθεια.
Επί της ουσίας ο Αλαφούζος θέλει μέχρι την Πέμπτη (21/2) να ΄χει ολοκληρώσει αυτές τις επαφές, να ξέρει τις προθέσεις των μετόχων, να δει το ύψος της οικονομικής βοήθειας που θα υπάρξει και εν συνεχεία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει για όλα και είναι πολύ πιθανόν να αναφερθεί και τι βγήκε από αυτές τις επαφές που είχε. 

«Δεν πάει άλλο, δείξτε σθένος και βγείτε Ευρώπη»
«Να δείξουν σθένος και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη». Αυτό το μήνυμα έστειλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω δηλώσεων του στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο Κωνσταντίνου επεσήμανε πως η κατάσταση στην ομάδα έχει φθάσει στο απροχώρητο και έσπευσε να τονώσει στη συνέχεια έμμεσα το ηθικό των παικτών, οι οποίοι δέχονται κριτική μετά την κυριακάτικη (17/2) ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0 από τον Αρη. Ο παλαίμαχος άσος, λοιπόν, επεσήμανε πως είναι στο χέρι των πράσινων που αδικούν τους εαυτούς τους να ανατρέψουν την κατάσταση.
«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδικούν τους εαυτούς τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να δείξουν σθένος και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη. Στο χέρι τους είναι να σταματήσει ο κατήφορος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου