COLONOS

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τελειώνει το θέμα της Λεωφόρου


Μια ανάσα από την συμφωνία η οποία θα οριστικοποιηθεί σε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, βρίσκονται ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Λεωφόρο. 

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα, ίσως το πιο σημαντικό, έγινε σήμερα προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει στην Λεωφόρο. Συγκεκριμένα υπήρξε συνάντηση ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, όπου και συζητήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν για την επιστροφή.

Από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πάνος Λουκάκος, η δικηγόρος Αθηνά Μπαλομένου, ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος και οι Καραγεωργίου, Παναγιωτίδης. Από πλευράς Ερασιτέχνη ήταν ο αντιπρόεδρος Νίκος Μακρόπουλος, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Σταύρος Παναγιωτόπουλος, η κυρία Φιλίππου που είναι νομική σύμβουλος τόσο του Ερασιτέχνη, όσο και του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου και ο έφορος εγκαταστάσεων Νίκος Τσίλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, καθώς ο Ερασιτέχνης καταλαβαίνει το πρόβλημα που υπάρχει στα οικονομικά της ΠΑΕ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

Από την άλλη όμως θα πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα, τα οποία δεν φαίνονται ικανά να χαλάσουν την συμφωνία. Το πιο σημαντικό είναι αυτό με τα διαρκείας και το ποσοστό που θα πρέπει να παίρνει η... μάνα του λόχου. Επίσης οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και σε άλλα οικονομικά θέματα όπως αυτό των εσόδων από διαφημίσεις και τα κυλικεία.

Επίσης υπήρξε και ενημέρωση από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη για τα έργα που γίνονται, όπου στόχος είναι να τελειώσουν το συντομότερο προκειμένου η ομάδα του Φάμπρι να μπει στην φυσική της έδρα. Όπως αναφέραμε το κλίμα, έπρεπε και ήταν πολύ καλό και η αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση ήταν διάχυτη. Μια συμφωνία που αν γίνει σωστά, θα συμφέρει και τους δύο. Την ΠΑΕ γιατί θα επιστρέψει σε ένα γήπεδο που θα είναι μια πραγματική έδρα και θα υπάρξει συσπείρωση του κόσμου και τον Ερασιτέχνη γιατί σίγουρα τα έσοδά του θα είναι περισσότερα.

Η τελική συμφωνία ωστόσο θα οριστικοποιηθεί σε συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Μετά την συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν:

Ευρεία Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ αντιπροσωπειών της ΠΑΕ, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Χρ. Παναγόπουλο και του Ερασιτέχνη, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μακρόπουλο. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με την προοπτική της επανόδου της ομάδας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, συζητήθηκαν οι όροι της παραχώρησης του γηπέδου στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου