COLONOS

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ


ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΖΙΓΓΕΡ
              
       «Ανάσα» με Παιανία εν όψει αδειοδότησης 


Μία άκρως σημαντική διευκόλυνση της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ εν όψει του ελέγχου της UEFA εξασφάλισε για τον Παναθηναϊκό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος υπό τη διευκόλυνση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, συνεργάτες της οποίας άναψαν το "πράσινο φως" για να μην υπάρξει μίσθωμα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έχει ήδη μπει στον φάκελο του Παναθηναϊκού που θα περάσει από τον έλεγχο της UEFA και θα παίξει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη βιωσιμότητα του πλάνου των "πράσινων". Δεν αποκλείεται εξάλλου να υπάρξουν επαφές προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η χρονική διάρκεια της παροχής άνευ ανταλλάγματος των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί επί σειρά ετών ο Παναθηναϊκός.


Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας αρχικά από την ιστοσελίδα prasinanea.gr και ακολούθησε διάψευση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ως προς το ζήτημα της επαφής του ιδίου με τον Γιάννη Αλαφούζο, την ίδια στιγμή που και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαίωνε το παραμικρό.

Επί της ουσίας, ωστόσο, το θέμα ισχύει ασχέτως εάν δεν υπήρξε επαφή του Τζίγγερ με τον Αλαφούζο αλλά άμεσων συνεργατών των δύο πλευρών, καθώς ήταν πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να μην έχει το συγκεκριμένο οικονομικό αγκάθι του ενοικίου, το οποίο είχε οριστεί στο πρόσφατο παρελθόν στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ, που αντικειμενικά για τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα είναι υπέρογκο και σε μία στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου