COLONOS

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωσε Βύντρα η Λεβάντε!


ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014
 Ανακοίνωσε Βύντρα η Λεβάντε! 

Το σίριαλ της ομάδας στην οποία ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του λαμβάνει τέλος και μάλιστα με εντυπωσιακή «ανατροπή». Ο διεθνής αμυντικός, που βρέθηκε «αγκαλιά» με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε ήδη από την Λεβάντε και μεταβαίνει στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του!

«Η Λεβάντε ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Λουκά Βύντρα», αναφέρει ο τίτλος του βασικού θέματος (στις 11:12 ώρα Ελλάδας) στο site της ισπανικής ομάδας, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

«Η Λεβάντε ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντα (Τσεχία, 5 Φεβρουαρίου 1981) για να ανήκει στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Ο κεντρικός αμυντικός, που έρχεται ως ελεύθερος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 02/03 με τον Πανηλειακό. Το χειμώνα της σεζόν 03/04 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι τώρα.

Ο Βύντρα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και έχει 18 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ελλάδας. Ο παίκτης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Μανίσες στις 14:00 (σ.σ. Ισπανίας)». καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που, όπως αναμένεται, ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Βύντρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στον Ολυμπιακό, στους δύο αγώνες της φάσης των «32» του Europa League.

Από την ανακοίνωση της Λεβάντε, αλλά και από το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι ο Βύντρα υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα ως κεντρικός αμυντικός και όχι ως δεξί μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου