COLONOS

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Ο ΠΑΟ


ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Ο ΠΑΟ
Ο «καμένος» Μπόιντ και η απουσία του Ελευθεράκη 


Ο Κρις Μπόιντ δεν θα «ντυθεί» στα πράσινα και ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού από την αγορά των «ελεύθερων» παικτών μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η σχετική προθεσμία με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. «Με τον Μπόιντ δεν προλάβαμε να πάρουμε κλειδάριθμο (σ.σ. δεν πρόλαβε να μείνει ελεύθερος μέχρι το βράδυ της Πέμπτης) και γι' αυτό δεν γίνεται να τον αποκτήσουμε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση. Θα δούμε μήπως βρεθεί κάποιος ελεύθερος τον οποίο να μπορούμε να αποκτήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως πίσω από τον Χοσέ Τοτσέ αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κανείς, παρά μόνο ο νεαρός Αποστολόπουλος που θα προωθηθεί άμεσα από την Ακαδημία. Αλλωστε ο Φορναρόλι έχει υποβληθεί σε επέμβαση στις 24 Ιανουαρίου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα!

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Κώστα Ελευθεράκη από την παρουσίαση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού, την ώρα που κανονικά έδωσαν το παρών οι Χρήστος Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου. Για την απουσία του τεχνικού διευθυντή δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη «αιτιολογία», παρά μόνο ότι «ήταν στην Παιανία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου