COLONOS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσιζε και διοικούσε μόνος ο Αλαφούζος


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ 
«Αποφάσιζε και διοικούσε μόνος ο Αλαφούζος» 


Στην έλλειψη σωστής διοίκησης στον Παναθηναϊκό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο απέδωσε την παραίτηση του από το Δ.Σ. των «πράσινων» σε δηλώσεις του στο SentraGoal ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Γιώργος Λιβέρης.

Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του «Βγενό» στο «πράσινο» Δ.Σ., όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτή του την κίνηση. Αναφέρθηκε στο αν υπάρχει «αύριο» στον Παναθηναϊκό, μίλησε για τον Τζίγγερ και τα λάθη που έκανε ο άλλοτε μεγαλομέτοχος των «πράσινων», αλλά και ο κόσμος, ενώ αποκάλυψε και τι ακριβώς του είπε ο Βγενόπουλος μόλις του ανακοίνωσε την πρόθεση παραίτησης από την ΠΑΕ.
«Η παραίτηση ήρθε, διότι έχω την εντύπωση ότι ωρίμασε η σκέψη μέσα στο μυαλό μου, αλλά και στης Μαίρης (σ.σ. Λομβάρδου-Ζούλα) πως υπάρχει έλλειψη σωστής διοίκησης στον Παναθηναϊκό που κανένας από τους δυο μας δεν μπορούσε να αντέξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιβέρης. «Το Δ.Σ. στην ΠΑΕ δεν διοικούσε, δεν έπαιρνε αποφάσεις, αλλά άκουγε και ενημερωνόταν για όσα είχε αποφασίσει ο κύριος Αλαφούζος», συμπλήρωσε ο Λιβέρης.

Ο ρόλος του πανό
«”Εφόσον συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, έχετε δίκιο να παραιτηθείτε” μας είπε ο κύριος Βγενόπουλος», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιβέρη σε ερώτηση, όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε ο ίδιος με τον «MR MIG» μόλις του ανακοίνωσε την πρόθεση του να φύγει από τα κοινά της ΠΑΕ. Για να έρθει στη συνέχεια και ένα γεγονός που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα, προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και η Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα να καταλήξουν στην απόφαση παραίτησης.

Αυτό, λοιπόν, ήταν το πανό που «σήκωσαν» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο (23/2). «Που είσαι ρεεεε... Μπαινω-Βγενόπουλε;» ανέφερε το πανό με την υπογραφή «ΘΥΡΑ 13» και ήταν η πρώτη φορά που οι οργανωμένοι, με υπογραφή σε πανό, εξέφραζαν απορία για την στάση του «MR MIG». Ετσι ο Λιβέρης στάθηκε σ' αυτό το γεγονός.
«Με δεδομένη, λοιπόν, την έλλειψη σωστής διοίκησης στην ΠΑΕ και βλέποντας πως παρότι είμαστε στα Δ.Σ. και κοντά στην ομάδα, είδαμε το πανό αυτό να «σηκώνεται». Ε, είναι από τις περιπτώσεις που λες, άντε να μην πω τι λες...» Ο επεσήμανε ο Λιβέρης.

«Δεν είχε ευθιξία να παραδεχτεί τα λάθη του»
Το πρώην, πλέον, μέλος του «πράσινου» Δ.Σ., όμως, είχε διάθεση να πει και άλλα πράγματα, όταν, βέβαια, δεχόταν ερωτήσεις. «Δεν βλέπαμε ποτέ τον κύριο Αλαφούζο στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. ειδικά στο τελευταίο και το προτελευταίο, εμείς συνεδριάζαμε στο υπόγειο και εκείνος ήταν στον 3ο-4ο όροφο.
Εστελνε τον κύριο Παναγόπουλο στο Δ.Σ. που ο άνθρωπος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο... και πού να πρωτοτρέξει στην «Καθημερινή», στο ΣΚΑΪ, που να πάει; Από τη στιγμή που είχε αποφασίσει ο Αλαφούζος να μπει στο «λούκι» του Παναθηναϊκού έπρεπε να είναι εκεί πάντα στα Δ.Σ.», υπογράμμισε ο Λιβέρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είχε την ευθιξία να παραδεχθεί λάθη που είχε κάνει ειδικά στο θέμα της Α.Μ.Κ μόλις διαπίστωσε πως τα 15 εκατ. ευρώ δεν μπορούσαν να βρεθούν και ότι θα έπρεπε να βάλει και ο ίδιος λεφτά, πράγμα που εν τέλει δεν έκανε.

Το «αύριο» και η δήλωση έκπληξη για τον «Τζίγγερ»
Οσο για το τέλος, μίλησε για το «αύριο» του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον Τζίγγερ. «Δεν βλέπω «αύριο» για τον Παναθηναϊκό με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν», υπογράμμισε ο Λιβέρης, ο οποίος σε ερώτηση, αν υπάρχει περίπτωση οι οπαδοί του «τριφυλλιού» να νοσταλγήσουν τις μέρες Τζίγγερ και ενδεχομένως να φωνάξουν το όνομα του, δεν το απέκλεισε ως ενδεχόμενο.
«Όταν η μάζα μετατρέπεται σε όχλο, όλα μπορείς να τα περιμένεις», είπε χαρακτηριστικά ο Λιβέρης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ο κόσμος φωνάξει το όνομα του, αλλά εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Τζίγγερ δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Ισως και η τωρινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, να είναι η εκδίκηση του. Και συν τοις άλλοις, πρέπει να πω πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού φέρθηκε απρεπώς στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και αυτός έκανε λάθος που έφυγε», κατέληξε ο Λιβέρης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου