COLONOS

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ


«Στην Ευρώπη, διότι χρειαζόμαστε τα λεφτά» 

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/2) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και μίλησε στους παίκτες λέγοντας πως τα πάντα εξαρτώνται απ' αυτούς.
Ο Αλαφούζος βρέθηκε στην Παιανία για να τονώσει το ηθικό των παικτών του «τριφυλλιού» εν όψει της σαββατιάτικης (23/2) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, αλλά και γενικότερα των οκτώ τελικών που απομένουν και στους οποίους οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν την είσοδο τους στην πεντάδα της Superleague.
«Από εσάς εξαρτάται, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου (23/2) με τον ΟΦΗ, να κάνατε αυτό που πρέπει για να μπορέσει η ομάδα να παίξει στα play offs και στην συνέχεια να βγει στην Ευρώπη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου.

O πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εσπευσε να αναφερθεί στο πρότζεκτ οικονομικής εξυγίανσης του Παναθηναϊκού τονίζοντας την ανάγκη να παίξει η ομάδα και την επόμενη περίοδο στην Ευρώπη. Διότι πολύ απλά ο Αλαφούζος τόνισε πως είναι απαραίτητα τα έξι με επτά εκατομμύρια ευρώ που θα φέρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στον Παναθηναϊκό.
«Χρειάζονται δύο με τρία χρόνια για να μπορέσει η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε κάνει και για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητο η ομάδα να βγει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και να πάρει τα μπόνους των έξι με επτά εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα βοηθήσει και στην ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ και να πληρώνεστε κι εσείς πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος και πρόσθεσε πως από τον Μάρτιο περιμένει κάτι επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το σημερινό ρεπορτάζ του Goal: «Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε τρόπους για εισροή εσόδων και δεν αποκλείεται τον επόμενο μήνα να έχω να σας μεταφέρω κάποια θετικά νέα χωρίς όμως να μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή.Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα θα πρέπει να έρχεται να μου μιλάει γιατί εγώ είμαι εδώ για σας. Πρέπει όμως και εσείς να μας βοηθάτε με τις εμφανίσει σας στο γήπεδο»
Από κει και πέρα, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε στα ματς, όπου η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα, επεσήμανε πως θα είναι στη διάθεση των παικτών για ό,τι θελήσουν. Όσο για το θέμα της επιστροφής στο γήπεδο της Λεωφόρου, ανέφερε πως γίνονται προσπάθειες προκειμένου αυτό να καταστεί δυνατό στα τέλη Μαρτίου.
Οσο για τους παίκτες, έδωσαν την υπόσχεσή να κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξουν την κατάσταση. Συγκεκριμένα, υποστήριξαν: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου