COLONOS

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΑΜΠΡΙ (Video)

Η πίστωση και τα 2+1 «διαζύγια»

Το μεγάλο διπλό που σημείωσε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (27/1) στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου επανέφερε έπειτα από καιρό την ηρεμία στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», προκειμένου να προχωρήσει και να διεκδικήσει στα 11 ματς που απομένουν την είσοδό του στην πεντάδα και τα πλέι-οφ.

Παράλληλα, έδωσε πλέον μεγαλύτερη άνεση χρόνου στους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ για να «τρέξουν» από σήμερα κιόλας (μετά την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από τις ΗΠΑ) τις εξελίξεις και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένοι να κάνουν εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Επιπλέον, η νίκη επί του Ατρομήτου εδραίωσε σ' αυτή τη φάση την παραμονή του Φαμπριθιάνο Γκονζάλεθ στο τιμόνι του «τριφυλλιού».Ο Ισπανός τεχνικός κέρδισε πόντους μετά το «τρίποντο» και πολύ περισσότερο μετά την «αντίδραση» που έβγαλαν (έπειτα από πολύ καιρό) οι «πράσινοι» στο γήπεδο.


Και γι' αυτό ακριβώς το λόγο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να του δώσουν τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να δείξει η ομάδα μία σταθερή βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αξίζει να επισημανθεί πως οι διοικούντες την ΠΑΕ αναγνωρίζουν ότι ο Φάμπρι χειρίστηκε αρκετά καλά την «κρίση» στις σχέσεις του με τους παίκτες (ιδίως μετά το προ ημερών group therapy), ρίχνοντας τους τόνους με αποτέλεσμα να περιοριστούν και τα «παράπονα» από τους ποδοσφαιριστές προς το πρόσωπό του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν και οι δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μετά το ματς («…ο προπονητής, ξέρει πως να μας διδάσκει τακτική, ποδόσφαιρο. Πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο διάστημα…»), που καταδεικνύουν πως πλέον υπάρχουν φωνές εντός των αποδυτηρίων που δεν στέκονται μόνο στον «δύσκολο» και οξύθυμο χαρακτήρα του, αλλά αναγνωρίζουν τις γνώσεις του και τη δουλειά του στην τακτική.
Κι αυτό το στοιχείο σαφώς επηρεάζει τους διοικούντες στη λήψη των αποφάσεων. Προς το παρόν λοιπόν δεν τίθεται θέμα προπονητή,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου