COLONOS

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κωνσταντίνου: «Θα λογοδοτήσουν στον κόσμο»


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΟΜΑΖΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Επίθεση εναντίον του Μίμη Δομάζου και του Αντώνη Αντωνιάδη εξαπέλυσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφορικά με τη στάση που κράτησαν στο θέμα του πρίγκιπα Φεϊζάλ. 

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι οι 16 του ΔΣ του Βλάσση Τσάκα, θα λογοδοτήσουν στον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ κάλεσε τον Γιάννη Μαρακάκη να αναφέρει τον άνθρωπο που τον πήρε τηλέφωνο και έταξε ότι θα

«Την οικογένεια του Παναθηναϊκού την απασχόλησε ένα πράγμα το οποίο δεν το πιστέψαμε. Δεν είχαμε αμφιβολία, ότι δεν θα γίνει τίποτα. Ξέραμε ότι θα αναζητηθεί μία δικαιολογία για να διαιωνιστεί ένα παραμύθι που συμφέρει κάποιους.


Μήνυση και «τέλος στον διασυρμό»

Το ποιο είναι, οφείλει να το εξηγήσει ο κύριος Μαρακάκη» είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε.


«Εάν επιθυμεί ο κύριος Μαρακάκης να είναι φερέγγυος, ακέραιος, οφείλει να πει το όνομα. Αν θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, να κατονομάσει τον άνθρωπο ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο.

Κανείς δεν πίστεψε ότι ο Τσάκας ήρθε μετά από τόσους μήνες και έφερε έναν πρίγκιπα, ο οποίος θα βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τι του έταξε, τι του είπε, ποιο πόστο του υποσχέθηκε, δεν το ξέρω. Αυτός έχει την υποχρέωση να μας πληροφορήσει».

«Κάποιοι σκέφτονταν τα προσωπικά τους οφέλη»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στο πώς αντιμετώπισαν το όλο θέμα οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης.

«Έπραξε σωστά το Δ.Σ. που δεν έδωσε παράταση. Αυτό τόνισε ο Αλαφούζος στο Δ.Σ. και σωστά ελήφθη η απόφαση.

Όσοι ψήφισαν λευκό ή να δοθεί η παράταση, δεν σκέφτονται το καλό του Παναθηναϊκού, αλλά τα προσωπικά τους οφέλη.

Αυτά που θα είχαν, εάν ερχόταν ο Πρίγκιπας. Αναφέρομαι σε όσους είναι στο συμβούλιο και πιστεύουν ότι ο πρίγκιπας θα βάλει λεφτά μετά από τόσες μέρες.

Διχάζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού και ο σύλλογος έχει σημαντικά προβλήματα να επιλύσει. Το ότι σκέφτονται ιδιοτελώς, είναι η μόνη αλήθεια.

Εγώ δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι εμπιστεύονται τον Τσάκα. Εντάξει την πρώτη φορά, αλλά δεν μπορεί μετά από 13 μήνες να συνεχίσουμε να τον πιστεύουμε. Είναι ανήκουστο. Ποιος πιστεύει ότι αφού δεν ήρθαν σήμερα, θα έρθουν την Τρίτη; Τι θα μεσολαβήσει;».

«Γελοίες οι κινήσεις του Τσάκα»

Επειτα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ καυτηρίασε την όλη συμπεριφορά του Βλάσση Τσάκα.

«Οι ενδείξεις που είχα από τους προηγούμενους 13 μήνες με οδήγησαν να μην πιστεύω τίποτα. Οι κινήσεις του Τσάκα ήταν αστείες.

Δεν γίνονται έτσι τα μεγάλα deal, γίνονται με διαφορετικό τρόπο. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας, ο οποίος θα ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό, θα κινηθεί σοβαρά.

Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι πολλά πράγματα. Δεν μπορεί ο ιδιαίτερος του πρίγκιπα να έρχεται με ένα ταξί, να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και να συμπεριφέρεται έτσι.

Δεν μπορεί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπάλληλος να διακόπτει τον εργοδότη, να μην τον αφήνει να μιλήσει και να του υποδεικνύει τι θα πει. Αυτά δεν είναι».

Οι 16 άνθρωποι οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τον Φεϊζάλ, έχουν μεγάλη ευθύνη να αποκαλύψουν ποιος τους προσέγγισε.

Είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν στη διοίκηση και κυρίως, στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να μας ενημερώσουν τι συνέβη και για ποιον σκοπό επιστρατεύτηκαν.

Δεν είναι δυνατόν να με συμπεριλάβει εμένα ένας άγνωστος σε ένα Δ.Σ. και εγώ να μην ξέρω τίποτα».

Τέλος, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επεσήμανε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος του και θα πορευτεί με το πρόγραμμα του Γιάννη Αλαφούζου.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να συναφθεί ένα δάνειο, για το οποίο θα εγγυηθεί ο Αλαφούζος και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες.

Οφείλουμε να προγραμματίσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν και να καθορίσουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου