COLONOS

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Σιγουριά του Κωνσταντίνου «Ολα καλά με Σισέ»


Κωνσταντίνου: «Ολα καλά με Σισέ»

Θέμα ωρών είναι το τελικό deal με τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε και σήμερα την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της υπόθεσης του Γάλλου στράικερ. Ακόμα μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ» αναφέρθηκε στον Φάμπρι, τον Καζιγιάμα και τις υποθέσεις των Μπέσα και Κυργιάκου.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την υπόθεση της μεταγραφής του Σισέ: «Η τελική απόφαση από την ΚΠΡ θα παρθεί σήμερα. Τα πράγματα πάνε καλά. Ο Σισέ είναι θετικός να έρθει, γιατί έχει αγαπήσει τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Θέλει να προσφέρει ότι προσέφερε και μέχρι πριν ενάμιση χρόνο. Αν δεν προβάλει αξιώσεις η ΚΠΡ, το θέμα θα τελειώσει θετικά».

Για το πώς θα καλυφθεί το κόστος της μετακίνησης: «Δεν θα πληρωθεί όλο το ποσό του συμβολαίου του Σισέ από την ΠΑΕ. Θα δοθούν χρήματα από άλλους ανθρώπους, από μετόχους που θα συνδράμουν για να καλυφθεί το ποσό».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει λύσεις, γιατί μπαίνει σε μια περίοδο πέντε αγώνων, τεσσάρων για το πρωτάθλημα κι ενός για το Κύπελλο, που θα κρίνουν τους στόχους που έχουν απομείνει. Μιλάμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την είσοδο στα play offs, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει τη θέση στο Champions League».

Για το πότε θα παίξει ο Καζιγιάμα: «Ο Καζιγιάμα είναι θέμα ημερών να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Θα έρθει ο Λέτο να λύσει το συμβόλαιό του, έχει συμφωνήσει σε όλα να το κάνει».

Για τις υποθέσεις των Μπέσα και Κυργιάκου: «Τον Μπέσα αν τον πάρουμε θα είναι δανεικός. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει να πάρει κι έναν σέντερ μπακ. Ο Κυργιάκος έχει ακριβό συμβόλαιο και δεν ξέρω αν μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε. Είναι δύσκολο να τον πάρουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει εναλλακτική, αλλά σίγουρα η διοικούσα επιτροπή μαζί με τον Κώστα Ελευθεράκη ψάχνουν λύσεις που θα είναι συμφέρουσες οικονομικά και αγωνιστικά».

Για το αν θα γίνουν κι άλλες προσθήκες: «Θα γίνουν κινήσεις για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και μένουν ελεύθεροι, για να ενταχθούν στην ομάδα όχι τώρα, αλλά για το καλοκαίρι. Όπως έγινε με τον Σπυρόπουλο. Αν μπορέσει να τον πάρει τώρα η ομάδα, θα τον πάρει με τις προϋποθέσεις που θέλει ο Παναθηναϊκός, ειδάλλως θα τον πάρει στο τέλος της σεζόν».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Φάμπρι: «Ο νέος προπονητής συμμετέχει στην προπόνηση. Με τον Φερέιρα συμμετείχαν περισσότερο ο βοηθός του και ο γυμναστής του, ενώ εκείνος καθόταν έξω από τις γραμμές κι έδινε οδηγίες. Ο Φάμπρι είναι μέσα στο τερέν, δείχνει αυτά που θέλει και μετά ακολουθούν οι παίκτες. Κάνει πολλή τακτική για τις αρμοδιότητες που έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Θέλει η ομάδα να επιτίθεται και να αμύνεται όλη μαζί. Είναι νωρίς για να μπορέσουμε να πούμε κάτι. Τώρα έχει βάλει διπλές προπονήσεις για να περάσει αυτά που θέλει και να ετοιμάσει την ομάδα».

Για τη διάρκεια της συνεργασίας με τον Φάμπρι: «Προς το παρόν είναι μέχρι το καλοκαίρι. Τι θα γίνει μετά, είναι κάτι που θα το κοιτάξει η διοίκηση λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Εξαρτάται από το αν θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Υπάρχει ένας σχεδιασμός που θα γίνει ανάλογα με την πορεία της ομάδας».

Για το πώς θα ανταπεξέλθει οικονομικά ο Παναθηναϊκός: «Αυτό το κομμάτι το έχει αναλύσει στις δύο γενικές συνελεύσεις ο κ. Αλαφούζος. Έχει πει ποιο είναι το οικονομικό πρόγραμμα εξυγίανσης της ομάδας: περιλαμβάνει μικρά συμβόλαια, με ένα μπάτζετ που να μπορεί να φτιάξει μια ομάδα και τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο να μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα πρωταθλήματα. Οι στόχοι της ομάδας είναι αυτοί. Οι επιλογές που κάνουμε είναι να πάρουμε νέα παιδιά, από τις ακαδημίες και με μεταγραφές που θα γίνουν, ώστε να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου