COLONOS

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Ρότσα, έρχεται Ισπανός


Τέλος ο Ρότσα, έρχεται Ισπανός! 
Ο κύκλος του Χουάν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε! Έπειτα από συνάντηση που υπήρξε απόψε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χρήστο Παναγόπουλο αποφασίστηκε να επιστρέψει στην ομάδα κάτω των 20.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον Σάκη Τσιώλη, εντούτοις ο νέος προπονητής θα είναι ξένος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο «Sentra 103,3». Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, ο προπονητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη (8/1) και μάλιστα θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη (9/1) με τον Πλατανιά.



Το πιο πιθανό είναι ο νέος προπονητής να είναι Ισπανός ενώ είναι εισήγηση του Ούγκο Βαρέλα, του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού.

Νωρίτερα, ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στον «Sentra 103,3» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Πλανάται αυτή η πληροφόρηση για το ενδιαφέρον, εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει επίσημη προσέγγιση. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση καθώς είμαι προπονητής σε άλλη ομάδα. Από τη στιγμή που θα έρθει μία πρόταση θα μπορώ να μιλήσω γι αυτή».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα. Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου