COLONOS

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Φάμπρι: «Δεν ξέρω τίποτα για απόλυση»!!!!!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ «MARCA»
Άγνοια για τις φήμες περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Φάμπρι μιλώντας στη «Marca». Επίσης δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση στα play offs.
Οι φήμες περί αντικατάστασης του Φάμπρι πριν καλά-καλά κλείσει μήνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού έφτασαν μέχρι την πατρίδα του. Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη «Marca» κατέστησε σαφές πως δεν γνωρίζει κάτι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στα play offs, ενώ έκανε λόγο για αναρχία στο παιχνίδι της ομάδας. Επίσης τόνισε πως περιμένει ενίσχυση με μία μεταγραφή.
«Έχουμε προβλήματα. Είμαι τρεις εβδομάδες στην πόλη, αλλά μόνο δύο από αυτές μπορούσα να δουλέψω γιατί είχαμε ενδιάμεσα και το Κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση ήταν δύσκολη, γιατί θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο και δύναμη για να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Όμως χρόνος δεν υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές. Ήρθα στην ομάδα κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε στην πεντάδα», τόνισε.

Σχολιάζοντας τα περί απόλυσής του, είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρω τίποτα για λύση της συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σέβεσαι τη γνώμη των άλλων. Όντως ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο με έναν περίεργο τρόπο, καθώς πιστεύω πως ο διαιτητής μάς αδίκησε. Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος μάς αδικεί. Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ. Όμως είμαι πεπεισμένος πως θα ενισχυθούμε με έναν παίκτη και στο τέλος θα είμαστε στην πεντάδα, κάτι που αποτελεί στόχο μας».

Σύμφωνα με τον Γαλιθιάνο προπονητή, τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά. «Από την ημέρα που ήρθα εδώ είδα πως το ρόστερ μας έχει περιθώρια μεγάλης βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Διακρίνω αναρχία κατά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Δουλεύουμε για να παίζουμε πιο οργανωμένα και με μεγαλύτερη ένταση. Θέλω η μπάλα να περνά από την άμυνα στην επίθεση πιο γρήγορα. Η ομάδα πρέπει να δουλεύει σαν να είναι ένα κι όχι άτακτα. Βρίσκομαι σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία που θέλω να την εκμεταλλευτώ. Το μόνο που θέλω είναι να προπονώ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και το σημαντικό είναι να το κάνεις αυτό οπουδήποτε».

Τέλος, μίλησε για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες. «Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και οι υπόλοιποι λίγο χειρότεροι. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με το ρυθμό και τη μετάβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Ισπανία παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και με όλο το σεβασμό, αυτοί είναι που δίνουν άλλη ποιότητα και ταχύτητα σε ένα παιχνίδι. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό, πιο αργό, λιγότερο κινητικό και υπάρχει διαφορά επιπέδου. Αυτό που με έχει εκπλήξει είναι το πάθος με το οποίο ζει το ποδόσφαιρο ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου