COLONOS

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάμε να φύγουμε, μας λέει ψέματα

«ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ «GROUP THERAPY»


Ο εκνευρισμός των παικτών του Παναθηναϊκού στη χθεσινή συνομιλία τους με τον Κωνσταντίνου μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο όταν άκουγαν από τα χείλη του ατάκες όπως «δεν είμαι εγώ αρμόδιος γι' αυτό, δεν ευθύνομαι εγώ γι' αυτό» κ.ά.

Οταν δε ρωτήθηκε από τους ποδοσφαιριστές «γιατί από το ματς με τη Βέροια κι έπειτα δεν βγήκε καμία επίσημη τοποθέτηση από τη διοίκηση για τις περιβόητες ''μαύρες λίστες'';» ο γενικός αρχηγός των «πράσινων» απάντησε πως όσα βγήκαν δεν είναι αλήθεια, πως έχουν γραφτεί πολλά ψέματα και πως «δεν μπορούμε σαν σύλλογος να διαψεύδουμε όλα όσα γράφονται στον Τύπο».

Η απάντηση του Κωνσταντίνου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που γύρισε προς τους συμπαίκτες του και είπε «έλα, εντάξει, πάμε να φύγουμε. Πάμε για προπόνηση γιατί έχουμε αργήσει κιόλας... Εδώ ο άνθρωπος μας λέει ψέματα». Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν είπε κάτι, με τον Σεϊταρίδη να λειτουργεί «πυροσβεστικά» και να λέει: «Το θέμα δεν είναι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να διορθώσουμε όλη αυτή την κατάσταση και να είμαστε ενωμένοι».
Εκεί παρενέβησαν κι άλλοι παίκτες λέγοντας προς τον Κωνσταντίνου πως «με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο δεν μας προστατεύετε, αλλά μας εκθέτετε. Κι αυτό κάνει χειρότερα τα πράγματα και το κλίμα». Ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού» τοποθετήθηκε εκ νέου, επισημαίνοντας πως «το ζητούμενο είναι να βρούμε μία λύση και να συσπειρωθούμε γιατί τα πράγματα είναι οριακά».

Οργισμένο «group therapy»

Στα «σχοινιά» στρίμωξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο χθεσινό «group therapy» στην Παιανία που διήρκεσε πάνω από μία ώρα. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν οργισμένοι από τη στάση της διοίκησης, από το ματς με τη Βέροια και μετά, ενώ εξέφρασαν ανοιχτά παράπονα και για τον Φάμπρι.

ΠΑΙΚΤΕΣ: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την κατάσταση και αναγνωρίζουμε ότι κι εμείς έχουμε μεγάλες ευθύνες για όσα έχουν γίνει ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Εχουμε όμως και συγκεκριμένα παράπονα από ορισμένες συμπεριφορές και πράγματα που έγιναν από τον αγώνα με τη Βέροια και μετά. Πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν Εχουμε παράπονα από τη διοίκηση. Και όχι μόνο Υπάρχουν παίκτες που έχουν δεχθεί ?επιθέσεις? και έχουν στοχοποιηθεί. Και δεν τους έχει καλύψει η διοίκηση σε καμία περίπτωση. Εχουν γίνει τρομερά πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια Βγήκαν ονόματα και μαύρες λίστες προς τα έξω. Γιατί δεν βγάλατε μία ανακοίνωση να τα διαψεύσετε; Πού ήταν η διοίκηση να μας προστατέψει; Γιατί άφησε τους συμπαίκτες μας και την ομάδα ακάλυπτη;

Δεν είναι δυνατόν να αποδοκιμάζονται παίκτες της ομάδας και να μη γίνεται τίποτα, η παραμικρή αντίδραση! Βοηθάει μήπως όλη αυτή η κατάσταση τον σύλλογο; Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα, όλοι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Εχουμε βάλει ?πλάτη? στην ομάδα, έχουμε καθυστερήσεις στις πληρωμές και κανείς δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, έχουμε υπογράψει διακανονισμούς και μας εκθέτει η διοίκηση έτσι;».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Ολοι έχουν κάνει λάθη. Αλλά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς μπροστά μας. Προτείνω να κάνουμε ξανά πολύ πιο αναλυτικά αυτή την κουβέντα την Πέμπτη, μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Να καθίσουμε όσο χρειάζεται. Μια, δύο, τρεις, τέσσερις ώρες. Οσο θέλετε. Να μιλήσουμε όλοι με όλους, να ακούσω τις απόψεις σας, τα παράπονά σας και τις προτάσεις σας και να βρούμε μαζί τις λύσεις. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

«Απαράδεκτη η διοίκηση»

ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: «Επίσης, θέλω να μου πείτε πώς γίνεται όταν ο πιο τυπικός παίκτης, ο αρχηγός της ομάδας και βασικός σε όλα τα παιχνίδια μετά από ένα ματς βγαίνει εκτός ομάδας και να τον βρίζουν, πώς είναι δυνατόν οι υπόλοιποι να νιώσουν ασφάλεια και καλό κλίμα στην ομάδα; Θέλω να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η διοίκηση προς τους παίκτες μετά από άσχημα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου σωστός. Για την ακρίβεια είναι απαράδεκτος σε αρκετές περιπτώσεις».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Αυτό που λέει ο Μπουμσόνγκ αντικατοπτρίζει την άποψη όλων σας;».

ΠΑΙΚΤΕΣ: «Ναι, σ' αυτό που λέει συμφωνούμε. Εχει δίκιο ο ''Μπουμ'', έτσι είναι».

«Μας προσβάλλει ο Φάμπρι» 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέφρασαν ανοιχτά τα παράπονά τους και για τον Φάμπρι, εκτιμώντας ευθαρσώς ότι είναι άκομψος και προσβλητικός σε αρκετές περιπτώσεις, δημιουργώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα στην ηρεμία των αποδυτηρίων της ομάδας.

«Ο προπονητής μας, επίσης, δεν είναι δυνατόν να προσβάλλει έτσι παίκτες της ομάδας. Είναι άκομψος και υπερβολικός, μας προσβάλλει συνεχώς από την πρώτη μέρα και με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάει και δεν μπορεί να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα των παικτών, ενώ ορισμένοι έλεγαν ότι δίνει την εντύπωση πως δεν έχει ενημερωθεί για ό,τι έχει συμβεί στην ομάδα στο διάστημα των προκατόχων του.

«Πού είναι ο Ελευθεράκης;»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού «έβραζαν» με τη διοίκηση και εκτόξευσαν ευθείες βολές εναντίον του Ελευθεράκη, μιλώντας στον Βασίλη Κωνσταντίνου: «Εσύ καλά κάνεις και προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα, θέλεις -όπως και εμείς θέλουμε- το καλύτερο για μας και για τον σύλλογο. Ο Ελευθεράκης όμως πού είναι; Γιατί δεν είναι εδώ να μας μιλήσει στα ίσα να μας πει τι είχε γίνει μετά τη Βέροια όταν ήταν αυτός στη θέση σου και έρχεσαι μόνο εσύ που δεν ήσουν τότε στην ομάδα; Γιατί δεν μας έχει καλύψει ποτέ στη διοίκηση; Γιατί δεν είναι εδώ;».

Μπάλες προς τον Ελευθεράκη!

Οταν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν ακόμη στην Παιανία και ο Κώστας Ελευθεράκης βρισκόταν στο μπουθ του γηπέδου προπόνησης, οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν με βαριές εκφράσεις το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί ενώπιόν τους για να τους δώσει εξηγήσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Σπυρόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος κλώτσησε τρεις τέσσερις μπάλες προς το μέρος του, με τον -πρόσφατα αναβαθμισμένο- τεχνικό διεθυντή της ομάδας να κάνει ότι δεν βλέπει! Η ΠΑΕ διέψευσε χθες το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το ρεπορτάζ το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου