COLONOS

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται πάντα διαφορετικό την λέξη... φιλοξενία.
Έτσι, λοιπόν, κατά την άφιξη του πούλμαν του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη ο υπεύθυνος... ανεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, Μπαλόκας, έδωσε εντολή να σταματήσει το πούλμαν του «τριφυλλιού» και το βαν που μετέφερε την διοίκηση πριν από τό σημειο που είχε συμφωνηθεί.

Έτσι, λοιπόν, το άφησε εκτεθειμένο στους ανεγκέφαλους, οι οποίοι πετούσαν αντικειμένα από τις κερκίδες ενώ 20-30 άτομα πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις το πούλμαν και προκαλεί απορία το πως βρέθηκαν εκεί!  οι Αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους παίκτες του Παναθηναϊκού να επιστρέψουν στο πούλμαν και να περιμένουν νέα ειδοποίηση για να κατέβουν.
Πράγματι, ύστερα από πέντε λεπτά οι «πράσινοι» πήραν την σχετική εντολή, μπήκαν χωρίς άλλα προβλήματα στο «Καραϊσκάκης», αλλά τα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί...
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο... πόλεμος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτίθενται στην Αστυνομία κι αυτή με την σειρά να απαντά κάνοντας χρήση χημικών και φωτοβολίδων κρότου - λάμψης και να δημιουργείται αποπνικτική ατμόσφαιρα.
 Μέχρι και τις 5.30 τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο ήταν αποπνικτική.
 Kαι κάπως έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια στο «πιο ασφαλές γήπεδο της χώρας» που λένε και μεταξύ τους οι λιμανίσιοι για να πείθουν τα πρόβατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου