COLONOS

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


«Η Διπλή Ανάπλαση εξελίχθηκε σε εφιάλτη»! 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ

«Πάρτε τα λεφτά και δεν πάμε...» 
Ποιος να το 'λεγε πριν από μερικά χρόνια πως το μεγαλύτερο όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού θα μετατρέπονταν σε εφιάλτη! Κι όμως... Ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε σήμερα στη Γενική Συνέλευση πως η «Διπλή Ανάπλαση» εξελίχθηκε σε φιάσκο για τον σύλλογο.
«Η Διπλή Ανάπλαση ξεκίνησε ως ένα πρότζεκτ με δίκαια ανταλλάγματα για τον Παναθηναϊκό και έχει καταντήσει εφιάλτης για τον Σύλλογο. Συρόμαστε σε λύσεις που δεν είναι την αποδοχής μας. Και αναφέρομε στη νομοθετική ρύθμιση του 2010ν για την οποια η διοίκηση δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να αναδείξουμε το θέμα ενώ αναθέσαμε την υπόθεση σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο.
Όλες οι θέσεις μας δεν έχουν εισακουσθεί κυρίως από το Δημο Αθηναιων. Ο οποίος μας αγνοεί και συμπορεύεται με τον ιδιοκτήτη του εμπορικού κέντρου. Η διπλή ανάπλαση αλλιώς είχε ξεκινήσει. Η τροποποίηση του νόμου είναι παράταση ζωής για το γήπεδο.Το προεδρικό διάταγμα είναι προς επεξεργασία. Παρακολουθούμε στενά και θα αντιδράσουμε».

Οταν ρωτήθηκε για την επικείμενη επιστροφή της ΠΑΕ στη Λεωφόρο, τόνισε: «Για μας είναι πολύ σημαντική η επιστροφή και από οικονομικής και από συναισθηματικής άποψης. Απομένουν οι λεπτομέρειες».
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το τέλος της σεζόν, άφησε να εννοηθεί πως τα δύσκολα σε σχέση με την ΠΑΕ πέρασαν και μάλιστα ευχαρίστησε τη νυν διοοίκηση για την καταβολή των οφειλών από τα προηγούμενα χρόνια.
«Βρίσκομαι στο τέλος της θητείας μου και θέλω να σας ενημερώσω ότι κάποια θέματα μαζί με το Δ.Σ τα αντιμετωπίσαμε παλικαρίσια. Η πρώτη θητεία του Πρωτοδικείου δεν είχαμε προστασία, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την έγκριση του Πρωτοδικείου. Τα προβλήματα είναι τεράστια είναι καθημερινά, και τα αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, οι μεγάλοι Παναθηναϊκοί δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί κανένα πρόβλημα, εκτός αν αποφασιστεί από τη Γ.Σ να "νεκρώσουν" τμήματα» ενώ προσκάλεσε το πλήθος: «Ελάτε να αναλάβετε εσείς, χωρίς βοήθεια, χωρίς συμπαράσταση εγώ θα είμαι στο πλευρό σας. Ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο που μας διευκόλυνε με 365000 έναντι προηγούμενων ετών. Μην αφήσετε να φερθούν στον Ερασιτέχνη όπως τα προηγούμενα χρόνια».
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξήγησε πως ο Ερασιτέχνης έχει λάβει από την ΠΑΕ 61.000 ευρώ φέτος, έναντι 618.000 τη σεζόν 2009-10 και 415.000 για τη σεζόν 2010-11!

«Πάρτε τα λεφτά και δεν πάμε...» 

Νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο είχε χθες το πρωί στα γραφεία της Κηφισίας ο Γιάννης Αλαφούζος, παρουσία κι ορισμένων φίλων της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για τις αιχμές που άφησε την περασμένη εβδομάδα ο πρώτος αναφορικά με τις οφειλές της ΠΑΕ προς τον Αθλητικό Ομιλο.
Αιχμές που συνοδεύτηκαν μάλιστα από την παραίτηση του Μακρόπουλου, που στη συνέχεια ανακάλεσε. Εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα ραντεβού, το κλίμα ήταν αυτή τη φορά πολύ «ψυχρό».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με τις οφειλές και την έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης, υπογραμμίζοντας πως από το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό (365.000 ευρώ) προς τον Ερασιτέχνη για τις παλαιότερες οφειλές και πως για το ποσό που απομένει πλέον (περί τις 80-90.000 ευρώ) είναι προγραμματισμένο -παρά τα οικονομικά «ζόρια» της ΠΑΕ- να δοθεί σύντομα.
Εφτασε μάλιστα στο σημείο να πει, πως «...εάν το πρόβλημα είναι μόνο τα λεφτά, πάρτε τα για να τελειώνουμε. Και εμείς δεν γυρίζουμε καν στη Λεωφόρο εάν αυτό είναι το πρόβλημά σας...».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου