COLONOS

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

«Δώσαμε 365.000 ευρώ» - Τι απαντά ο Ερασιτέχνης                                                                                                                                                                                                     


Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Γιάννη 
Αλαφούζου με τον Ερασιτέχνη, καθώς αρχίζουν σιγά –

σιγά να βγαίνουν στη φόρα τα οφειλόμενα και τα ποσά που έχουν ή δεν έχουν καταβληθεί.


Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στη χθεσινή (1/4) ανακοίνωσή του έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά της ΠΑΕ, την ώρα που η πλευρά του Αλαφούζου υποστήριζε πως έχει δοθεί ήδη ένα σημαντικότερο μέρος των οφειλών.
Για να επιβεβαιώσει μάλιστα τον ισχυρισμό της, η ΠΑΕ υποστηρίζει σήμερα (2/4) πως έχει καταβάλει στον Ερασιτέχνη το ποσό των 365.000 ευρώ και πως οφείλει άλλες 90.000 τις οποίες θα καταβάλει πολύ σύντομα…

Η άποψη αυτή αντικρούεται από τον Ερασιτέχνη, όχι όσον αφορά τα ποσά που έχουν μπει στα ταμεία, αλλά σε σχέση με το πότε καταβλήθηκαν και ποιες οφειλές αφορούν.
Συγκεκριμένα, η πλευρά του Ερασιτέχνη υποστηρίζει πως οι 305.000 από τις 365.000 ευρώ αφορούν χρέη της περσινής χρονιάς, έπρεπε να καταβληθούν μέχρι την 31η Ιουλίου του 2012, που σημαίνει ότι όλη τη σεζόν 2011-12 η «μάνα του λόχου» ζούσε μόνο με τα χρήματα του Μακρόπουλου και κάποιες ενισχύσεις από μικρές χορηγίες!
«Δεν γίνεται να είναι ένα χρόνο 'μέσα' ο σύλλογος. Με την ίδια λογική το 2014 θα έρθουν τα χρήματα του '13» λένε χαρακτηριστικά στον Ερασιτέχνη και εξηγούν πόσο δύσκολο είναι να «τρέξουν» τις φετινές υποχρεώσεις με τα λεφτά που έπρεπε να έχουν καταβληθεί εδώ κι ένα χρόνο περίπου.
Στην ουσία ια έναν ολόκληρο χρόνο τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν πήραν ούτε ευρώ (!) από την ΠΑΕ που σημαίνει πως το συγκεκριμένο ποσό δεν πρέπει να μπαίνει καν στην εξίσωση από την στιγμή που πρόκειται για οφειλές της περσινής και ούτε καν της φετινής σεζόν!
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι συνεπέστατη προς τον Ερασιτέχνη, δεν οφείλει ούτε ευρώ και καταβάλει το μερίδιο που της αναλογεί σε τακτά χρονικά διαστήματα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου