COLONOS

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.!!!

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.!!!


Δυστυχώς οι παραινέσεις μας να μην προβούν τα παιδιά στην ειρηνική διαμαρτυρία, να σηκώσουν πανό ενάντια στην Διοίκηση του -37 .......δεν εισακούστηκαν!!! Οι φόβοι μας πως θα τραμπουκιστούν, από την αλητεία που έχει βρει καταφύγιο στον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώθηκαν!!!

Ο «αρχηγός» της αλητείας, που τόσο εκθείασε ο Γιαννακόπουλος, που είναι κολλητός και συμμέτοχος στις αποφάσεις του Αλαφούζου, με συνοδεία πρωτοπαλίκαρων του Τριώροφου, μετακινήθηκαν στην Θύρα 17 και χτύπησαν ΤΡΕΙΣ, ναι καλά διαβάσατε ΤΡΕΙΣ φίλαθλους του Παναθηναϊκού, επειδή είχαν πανό που έγραφε «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ»!!!!

Δεν παρέλειψαν βέβαια τις ύβρεις για τις οικογένειες των τριών ατόμων, καθώς και τις απειλές για τον διαχειριστή του site μας Αλέξανδρο, λέγοντας πως έχουν τα στοιχεία του και σύντομα θα «αδυνατεί» να γράψει οτιδήποτε!!!

Από δω και πέρα θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι τραμπούκοι, όπως και η ΠΑΕ........... που φέρει την ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων που της ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ εισιτήριο!!!!

Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί από «παλληκαράδες» σε 3 οικογενειάρχες με 3 παιδιά ο καθένας, δεν μας πτοούν!!!!

Αλαφούζε να τους χαίρεσαι!!!!

Για οτιδήποτε συμβεί στους 3 φίλους Παναθηναϊκούς που έκαναν το έγκλημα να διαφωνήσουν με τις επιλογές της διοίκησης και εκφράστηκαν ειρηνικά στο γήπεδο, ή στον διαχειριστή του site μας Αλέξανδρο, που αρνήθηκε να συμμετέχει στην αισχρή προπαγάνδα που έχουν επιβάλλει οι τραμπούκοι.........καθιστούμε υπεύθυνη την ΠΑΕ και τον ΕΦΣ 13.

ΥΓ. Η αποψή μας και οι θέσεις μας, προκύπτουν από την κατηγορηματική μαρτυρία των τριών ατόμων που προπηλακίστηκαν. Θεωρούμε πως δεν μας έχουν παραπλανήσει.
Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου