COLONOS

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Από 18+10 σε 5+5 το μπάτζετ του ΠΑΟ!


Ολοκληρώθηκε  το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ομάδας. Μάλιστα βγήκαν αρκετές «ειδήσεις» καθώς αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ με τους παλαιούς μετόχους να έχουν στην διάθεσή τους δύο μήνες καιρό ως δηλαδή τις 21 Ιουνίου και στη συνέχεια οι νέοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έναν μήν στην διάθεσή τους.

Το σημαντικότερο βεβαίως που προέκυψε είναι η δραματική μείωσε του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, καθώς αν φέτος κυμάνθηκε στα 28 εκατ. ευρώ (18 εκατ. ευρώ για το αγωνιστικό και τα υπόλοιπα για λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ όπως π.χ. ενοικίαση Παιανίας, ΟΑΚΑ κτλ), φέτος θα «πέσει» στα 10, δηλαδή μόλις 5 εκατ. για το αγωνιστικό και άλλα τόσο για τα λειτουργικά έξοδα!
Όπως ενημέρωσε η νομικός κ. Αθηνά Μπαλωμένου, νέα μέλη μπορούν να συνδράμουν στην ΑΜΚ μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία ή να δώσουν κάποιο ποσό έναντι.. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους μη μετόχους έχει καταθέσει ένα ποσό έναντι, χωρίς όμως το όνομά του να γίνει γνωστό. Εξάλλου, το νέο Δ.Σ. μειώθηκε από τα 20 άτομα στα 11, με τους Δομάζο, Ελευθεράκη και Αντωνιάδη να μένουν εκτός, ενώ επιπλέον αποφασίστηκε να αλλάξει ο τρόπος διορισμό των μελών. Πλέον δεν θα ορίζει κάθε μέτοχος τον εκπρόσωπό του, αλλά θα ορίζονται από την γενική συνέλευση.

Αντιδράσεις για Αναστασίου και Νταμπίζα
Επίσης ο Αλαφούζος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους μικρομετόχους και σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα είπε ότι πάμε σε ελληνικές επιλογές στελέχωσης της ομάδας. Σημείωσε ότι σίγουρα στο τεχνικό τιμ θα είναι ο Γιάννης Βονόρτας και ότι έχουν γίνει επαφές και με άλλους.
 Όταν ο Αλαφούζος ρωτήθηκε για το που έχει δουλέψει ο Γιάννης Αναστασίου, ο κ. Αλαφούζος απάντησε ότι «αφού είπαμε να πάμε σε ένα πρόσωπα, ο κ. Αναστασίου έχει εργαστεί στην Κ-20 του Αγιαξ».

Επίσης να σημειωθεί ότι υπήρξαν αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα, προφανώς για το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, με τον Αλαφούζο να λέει ότι του τον πρότεινε ο Καραγκούνης, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Νταμπίζας θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο και όχι αυτό του τεχνικού διευθυντή που είχε ακουστεί. Ακόμη σε «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους, ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε το ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Σαραβάκο, προκειμένου να έρθει στον Παναθηναϊκό με αυξημένες αρμοδιότητες.
Αύξηση θέσεων στην Λεωφόρο

Οσο για το πόσο θα παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο, ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι το «ιδανικό για μένα θα ήταν να μείνουμε για πάντα στην Λεωφόρο. Θέλουμε να αυξήσουμε την χωρητικότητα κατά 4.000 θέσεις. Θα το προτείνουμε αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκριθεί καθώς το θέμα πρέπει να περάσει από επιτροπές. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Είναι εφικτό». Ενώ για τον Βοτανικό είπε «να μας φτιάξουν γήπεδο και αν είναι να βοηθήσουμε»
Για την ΓΗΠΕΛ

Επίσης ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι «έμαθα από τα λάθη μου» ενώ όσον αφορά την ΓΗΠΕΛ και την λογοδοσία που υφίσταται: «Μετά από επαφές που έχω κάνει δεν υπάρχει κίνδυνος να κινηθεί κάποιος εναντίον της ΠΑΕ. Αν παρεμπιπτόντως βρεθεί κάποιος και το κάνει τότε έχω δεσμευθεί ότι θα καταθέσω εγώ τα χρήματα που απαιτούνται. Και το λέω αυτό όχι επειδή έχω χρήματα αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα κινηθεί κάποιος εναντίον της ΠΑΕ».
Τα 11 μέλη του νέου ΔΣ: Αλαφούζος; Παναγόπουλος, Λουκάκος, Ηρειώτης, Καρανάσος, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Γούναρης, Μακρόπουλος (εκπρόσωπος ερασιτέχνη) και Σωπήλης
Η ιδότητα του κάθε μέλους
Πρόεδρος: Αλαφούζος Ι.
Αντιπρόεδρος Α΄: Κωνσταντίνου Β.
Αντιπρόεδρος Β΄: Παναγόπουλος Χρ.
Διευθύνων Σύμβουλος: Σωπήλης Ε.
Μέλη: Γούναρης Δ., Ηρειώτης Ι., Καρανάσος Γ., Λουκάκος Π., Μακρόπουλος Α., Παναγιωτίδης Ι., Παπαδόπουλος Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου