COLONOS

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

O Παναθηναϊκό Aλλάζει Δηλώσεις Ρότσα αμεσος μετα τον αγώνα με τη Μάριμπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

O Παναθηναϊκό Aλλάζει

 Δηλώσεις Ρότσα αμεσος μετα τον αγώνα με τη Μάριμπορ 



Αν και είναι σίγουρα πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για νέα εποχή στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που ανέλαβε ο Χουάν Ρότσα, θα πρέπει κάποιος να είναι… τυφλός για να μην βλέπει τη βελτίωση της ομάδας στο γήπεδο.

 Γεμάτοι πάθος και όρεξη μπάλα, αποφασισμένοι να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά και τη νίκη επί της Μάριμπορ δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο σύλλογο, στους εαυτούς τους αλλά και στον κόσμο για να χαμογελάσει…

Φυσικά δεν μιλάμε για σαρωτικές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα ή σχήματα, αφού και ο Αργεντινός με τα ίδια υλικά με εκείνα του Φερέιρα δουλεύει, όμως από μόνη της η βελτίωση της ψυχολογίας φέρνει αποτελέσματα. Τουλάχιστον έτσι στον Παναθηναϊκό θα δοθεί η δυνατότητα να… στρώσουν χαρακτήρα οι παίκτες αλλά και να εκτιμηθούν οι πραγματικές τους δυνατότητες.

Πλέον το ζητούμενο είναι η διάρκεια στην απόδοση που θα αποτελέσει παράλληλα και την απόδειξη αλλαγής σελίδας. Οι δύο σερί νίκες, που η κάθε μία είχε ξεχωριστή σημασία αφού ήρθαν απέναντι στον ΠΑΟΚ η μία και σε ευρωπαϊκό ματς η άλλη, έδωσαν μια ανάσα σε όλους τους παράγοντες του συλλόγου.

Επόμενο παιχνίδι είναι εκείνο απέναντι στον Πλατανιά στα Χανιά, μια ομάδα νεοφώτιστη μεν, που έχει δείξει τις δυνατότητές της, δε. Κόντρα στους Κρητικούς οι «πράσινοι» θα δώσουν ξανά εξετάσεις, αλλά γνωρίζουν καλά πως κάπως έτσι θα κυλήσει η χρονιά, γεμάτη εξετάσεις για όλους.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός και γνωρίζει πως θέλει νίκη μέσα στο Λονδίνο για να περάσει.

 «Γιατί να μην κάνουμε και φέτος το θαύμα» αναρωτήθηκε μετά το 1-0 επί της Μάριμπορ ο Χουάν Ρότσα, δήλωση που λίγες μέρες πριν ούτε σαν… χωρατό δεν θα ξεστόμιζε κανένας «πράσινος».

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός του Ρότσα -σε αντίθεση με εκείνον του Φερέιρα που δεν μπορούσε καν να δημιουργησει φάσεις- μοιάζει να είναι το τελείωμά τους.

 Η ομάδα «φωνάζει» πως χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ στη γραμμή κρούσης. Ένα πρόβλημα που μπορεί να βρει λύση τον Ιανουάριο με μια μεταγραφή, έστω με τη δεδομένη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, εκτός κάνει κι εδώ ο Χουάν το θαύμα του..
.
Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» τουλάχιστον επέστρεψε η αισιοδοξία και η ελπίδα πως η χρονιά μπορεί και να σωθεί με κάποιο τρόπο. Και η ιστορία έχει δείξει πως καμιά φορά αυτά τα δύο μπορεί να αποδειχθούν αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου