COLONOS

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ποινή... χάδι για την εκτέλεση!

Ποινή... χάδι για την εκτέλεση!
Καρατόμηση; Η ΚΕΔ το... βλέπει αλλιώς και χαρίζεται σε Αρετόπουλο και βοηθό για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους. Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για όσα σφύριξαν.

Με ένα μήνα εκτός πινάκων αναμένεται να τιμωρήσει η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας τους Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Λάζαρο Δημητριάδη, για τα εγκλήματα των Περιβολίων. 

Παρά την παραπεμπτική βαθμολογία που τους έβαλε ο παρατηρητής της ΚΕΔ, Χαράλαμπος Καρατζάς, οι δύο διαιτητές αναμένεται να βρίσκονται ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ με την έναρξη του νέου έτους! 

Όσο για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι της Κυριακής και συγκεκριμένα το πέναλτι που δίνει στον Πλατανιά, ο Αρετόπουλος ανέφερε σύμφωνα με το Goal στον διάλογο που είχε με τον παρατηρητή Καρατζά: Ό,τι είδα, το έδωσα ! 

Παράλληλα του είπε πως: Θεωρώ ότι υπάρχει επαφή στο πόδι. Φάνηκε να τον βρίσκει... .

Προηγουμένως ο Καρατζάς του τόνισε ότι: Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγες καλά. Στο δεύτερο όμως υπάρχουν πολλές φάσεις που πρέπει να ξαναδούμε , ενώ μετά τα όσα άκουσε από τον Αρετόπουλο, ανέφερε για τη φάση του πέναλτι: Έχω την άποψη ότι ο αμυντικός πάει να τον αποφύγει . 

Μετά την παρακολούθηση του βίντεο πάντως ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος φέρεται να άλλαξε γνώμη για την επίμαχη φάση, αφού και ο ίδιος έδειχνε να αμφιβάλει για το κατά πόσο ήταν σωστή η απόφαση που πήρε. 

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά την υπόδειξη οφ σάιντ στον Τοτσέ από το βοηθό Δημητριάδη, ο Χαράλαμπος Καρατζάς είπε ότι: Δεν χρειάστηκε να δω καν το ριπλέι . 

Ερωτηματικό παράλληλα αποτελεί το γεγονός ότι ο Αρετόπουλος ορίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση την ένατη αγωνιστική κι ενώ έχει οριστεί συνολικά σε εννιά από τους δώδεκα αγώνες! Στους έξι μάλιστα εξ αυτών ήταν πρώτος κι ενώ θεωρείται ότι θα έπρεπε να γίνεται από την ΚΕΔ ένα... rotation. 

Οι... κακές γλώσσες αποδίδουν το συγκεκριμένο γεγονός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο 34χρονος διαιτητής με την ΕΠΣ Τρικάλων, στην οποία και υπάγεται. Ο πρόεδρος άλλωστε της συγκεκριμένης Ένωσης, Αθανάσιος Μπουτζιώλης μπορεί να μην έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές της Ομοσπονδίας, όμως ήταν από εκείνους που στήριξαν τον Γιώργο Σαρρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου