COLONOS

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας πνέει στον Παναθηναϊκό(Video)


Άλλος… Παναθηναϊκός

 Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας πνέει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη και την ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», απελευθερωμένοι ψυχολογικά, πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και κέρδισαν μετά από καιρό το χειροκρότημα από τον κόσμο τους.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν έχει μαγικό ραβδάκι κι ασφαλώς θα είναι υπερβολή να πει κανείς πως σε διάστημα λίγων ημερών διέγραψε τα κακώς κείμενα του… Ζεσουάλδο Φερέιρα (που μετέφερε μέσω του Γρηγόρη Παπαβασιλείου τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μετά το ματς). Ωστόσο ήταν εμφανής η αλλαγή στη διάθεση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, έμοιαζαν «φτιαγμένοι» και απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Η αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας, σε συνδυασμό με τη μετατόπιση του Σισοκό στον άξονα, κίνηση που έκανε πολύ περισσότερο δημιουργικό το «τριφύλλι», ήταν οι βασικές διαφορές σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί.

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να επικρατεί 2-0 του ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν διάθεση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, καθώς ο… δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

«Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα, ωστόσο σήμερα τα παιδιά έδειξαν διάθεση για να φτάσουμε στη νίκη και έκαναν κάποια πράγματα σωστά. Ο ενθουσιασμός δεν αρκούσε μόνο, γι’ αυτό νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα, έχουμε κι άλλα παιχνίδια στην πορεία. Θέλουμε ηρεμία γιατί έχουμε… δρόμο μπροστά μας και κυρίως το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μάριμπορ για το Europa League», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Ρότσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου