COLONOS

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βιτόλο: «Να τιμήσουμε την φανέλα του ΠΑΟ»


Την υποχρέωση του Παναθηναϊκού να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια των υποχρεώσεών του, τόνισε ο Βίκτορ Βιτόλο. 

«Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα αγωνιστούμε για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε», είπε ο Ισπανός μέσος εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Τι ανέφερε για την αποχώρηση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από την τεχνική ηγεσία και την ανάληψή της από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.


Αναλυτικά

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Η αποχώρηση ενός προπονητή δεν είναι κάτι το θετικό, γιατί αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς. Έχουμε λοιπόν έναν καινούργιο προπονητή, που έχει όρεξη για δουλειά και έρχεται για να προσφέρει. Και όποιος έρχεται για να προσφέρει και να δώσει θετικά στοιχεία, είναι πάντοτε καλοδεχούμενος. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από την ίδια την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε, για να κάνουμε όλα όσα εκείνος μας πει, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, για το καλό του συλλόγου».

Για την παραίτηση του Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Νομίζω ότι έφταιξαν διάφορα θέματα. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια καλή αρχή, πετυχαίνοντας την είσοδο μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά όμως η ομάδα μπήκε σε ένα σπιράλ αρνητικών αποτελεσμάτων, κάτι που θα έλεγα ότι είναι ασυνήθιστο για τον Παναθηναϊκό. Και θα πω επίσης ότι δεν υπήρχε συνοχή σε σχέση με αυτά που μας ζητούσε ο προπονητής και αυτά που έκανε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα μπήκαμε και σε ψυχολογικές περιπέτειες και κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη. Πολλά στην ομάδα εξαρτώνται και από τον ψυχολογικό παράγοντα και από την αυτοπεποίθηση, την οποία βεβαίως δεν είχαμε. Τώρα είμαστε εδώ, η ομάδα καλείται να υπακούσει και να κάνει αυτά που θα πει ο καινούργιος προπονητής».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο κ. Ρότσα έχει έρθει με στόχο να αλλάξει τα πράγματα και να βοηθήσει την ομάδα. Και αυτό θα έλεγα ότι είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες από την άλλη πλευρά, υποχρεούνται να κάνουν το καλύτερο και να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξουμε την εικόνα και να μπορέσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, με σκοπό την νίκη και την άνοδο της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όπως όλα τα παιχνίδια, θα είναι και αυτό δύσκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια αρκετά καλή στιγμή, με καλή θέση στο πρωτάθλημα και με καλή ψυχολογία. Εμείς όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα αγωνιστούμε για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, με σκοπό τα καλά αποτελέσματα και τις νίκες».

Για το κλειδί της νίκης: «Το κλειδί της νίκης είναι απλό. Αν όλοι παίξουμε ενωμένοι και σαν ομάδα, έχουμε μεγάλες πιθανότητες για να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου