COLONOS

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Καραγκούνη."Spartan"

Καραγκούνη."Spartan" και"Dacian" Bourceanu
 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

H ρουμανική ιστοσελίδα "adevarul" δημοσίευσε ένα καταπληκτικό σκίτσο με τον Γιώργο Καραγκούνη ως Σπαρτιάτη και τον Αλεχάντρου Μπουρσεάνου ως Ντακούλ.

Ντακούλ είναι το ρουμάνικο τάγμα του δράκου και από εκεί πρετο όνομα του ο πρίγκιπας της Βλαχίας, Βλαντ Ντράκουλα (Κόμης Δράκουλας). Ετσι, το σκίτσο δείχνει την μονομαχία Δράκουλα εναντίον Σπαρτιάτη



Η ρουμανική αποψη  TO Σχετικό άρθρο
 
Ακριβώς δύο χρόνια μετά την τελευταία άμεση συνάντηση, που παίζεται στο Άλταχ, η Ελλάδα και η Ρουμανία είναι και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο. Όταν έχουμε κερδίσει, αλλά ήταν ένα φιλικό στην Αυστρία, σήμερα το διακύβευμα είναι τεράστιο: μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.

Στις 15 Νοεμβρίου 2011, "οι παίκτες μας" έχουν κερδίσει 3-1 μετά από γκολ από Torje (17) Tanase (61) και Chipciu (81), ενώ η επιτυχία της τιμής Ελένης υπεγράφη από τον Καραγκούνη (34).

Έλληνας καπετάνιος έχει φθάσει τώρα σε 36, δεν μπορούν να κατέχουν την Παρασκευή περιήγηση στο παιχνίδι (21.45, Ρουμανία TV), αλλά έχασε ηγετικές του ικανότητες. Ακόμα κι αν δεν είναι στο έδαφος, κινητήρια επιρροή του "Κάρα" θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στο ηθικό των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου