COLONOS

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

O Tραυματισμός του Νίκος Μαρινάκης (BINTEO)

«Ο Κακος νομιζε οτι ο Μαρινακης εκανε θεατρο»

«Ένας έμπειρος διαιτητής, όπως είναι ο Κάκος, καθυστέρησε να διαγνώσει το χτύπημα στο κεφάλι του Μαρινάκη. Υπάρχει εντολή να σταματάει άμεσα στο παιχνίδι, όταν υπάρχει χτύπημα στο κεφάλι ενός ποδοσφαιριστή. Κάποια στιγμή νόμιζε ότι έκανε “θέατρο”. Ένας έμπειρος διαιτητής θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διάγνωση της φάσης με τον Μαρινάκη. Να δείτε τη φάση και θα καταλάβετε ότι του λέει να σηκωθεί. Όταν γίνεται σύγκρουση δεν πρέπει να αφήνεις την μπάλα να συνεχιστεί. Εκεί έκανε κακή εκτίμηση και δεν περίμενα να το δω από τον Κάκο.



Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από την διαιτησία του Κάκου.

Ο Κερκυραίος διαιτητής καθυστέρησε αρκετά για να διακόψει τον αγώνα, όταν ο Νίκος Μαρινάκης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, με τα δευτερόλεπτα εκείνη τη στιγμή να είναι πολύ σημαντικά.

Επίσης, από τον Παναθηναϊκό διαμαρτύρονται για την αυστηρή αποβολή του Βίκτωρα Κλωναρίδη, το πέναλτι που δεν δόθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Μαρινάκη, αλλά και γενικά για την διαιτησία του. Αξιοσημείωτο είναι πως άφησε τον τερματοφύλακα του Αρη, Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα έπειτα από γύρισμα συμπαίκτη του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου