COLONOS

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Κέρδισε ο αλήτης Γιάχος και η αλητοπαρέα του» [video].


Η οργή στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια και φάνηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα του ΟΑΚΑ από τις δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου.
«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η αλητεία. Μιλάμε για αλήτη Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Αυτός και η αλητοπαρέα του», τόνισε ο συνιδιοκτήτης των Αρκάδων στην κάμερα του OTE TV!

Ο Γιάννης Καϋμενάκης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ό, τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου».

Μποροβήλος: «Μεγάλο λάθος του Γιάχου»
Παράπονα από τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό είχε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.
«Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο λάθος του κυρίου Γιάχου. Δεν βγαίνουμε σαν Αστέρας να μιλάμε για διαιτησία εδώ και χρόνια, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα καθόρισε κατά πολύ τα πράγματα» ήταν το σχόλιό του.
Στο μεταξύ μετά το τέλος του αγώνα οι παράγοντες του Αστέρα έκαναν μια μίνι σύσκεψη για το τι θα πράξουν. Μάλιστα υπήρξαν σκέψεις οι παίκτες και οι προπονητές να μην παραλάβουν τα μετάλλια τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κάτι που τελικά όμως δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου