COLONOS

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Εκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα μου»


«Εκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα μου» 


Γιάχος ήταν το «κόκκινο πανί» για τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή τη διαιτησία του στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, παραδέχθηκε το λάθος του.

«Είδα την φάση. Έκανα... έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δεν άφησα το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε», τόνισε ο διαιτητής από τη Χίο στους Αρκάδες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αναφορικά με το χέρι του Μανιάτη στο 68' στην κεφαλιά του Σανκαρέ, στην οποία δεν καταλόγισε πέναλτι.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος, του τόνισε: «Πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα».

Εκεί ήταν και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος λειτούργησε «πυροσβεστικά», βλέποντας ότι ο Γιάχος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είχε βάλει τα κλάματα.
Όταν ο Σταύρος Τριτσώνης, που ήταν ένας εκ των δύο επιπρόσθετων διαιτητών, ο οποίος, μάλιστα, ήταν μπροστά στη φάση με το χέρι του Μανιάτη, θέλησε να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Αστέρα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μπάκο, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον απέτρεψε, με βάση το πώς ήταν η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου