COLONOS

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Το ξύλο των παικτών στο τελικό Κυπέλλου! [video].


Εκτός από τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου, ο τελικός Κυπέλλου στιγματίστηκε από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, μετά την επίτευξη του 3-1 από τον Αμπντούν στο 119'.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άρχισαν να... παίζουν ξύλο για τουλάχιστον δύο λεπτά και μάλιστα σε δύο ή και τρεις «εστίες», με συμμετοχή παικτών που ήρθαν από τον πάγκο ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι Περόνε (χτύπησε με γροθιά τον Σιόβα από πίσω) αλλά και Μοντέστο (επίσης επιτέθηκε σε αντίπαλο), με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίοι να αποβληθούν.
Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ έμοιαζε με ρινγκ και χρειάστηκε περίπου ένα 5λεπτο για να συνεχιστεί ο τελικός, με τον Γιάχο να μην «εισακούει» τα παρακάλια του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος δεν ήθελε, ελέω πλέι οφ, να «χάσει» τον Περόνε, με τον Αργεντινό να μην γλιτώνει τη  κόκκινη κάρτα!

Για τα επεισόδια που έγιναν μετά το 3-1 από τον Αμπντούν, στο 119', με τους παίκτες να γίνονται... ένα κουβάρι και για δύο λεπτά ο αγωνιστικός χώρος να μοιάζει με ρινγκ, είπε: «Ηταν μια παρεξήγηση στο τέλος. Εγώ μόνο λόγια είπα, δεν βάρεσα κανέναν. Αλλοι βαρέσανε και μάλιστα από πίσω. Ηταν προκλητικοί. Αυτοί που έπρεπε να τιμωρηθούν, τιμωρήθηκαν στο ματς. Είχαμε μία αψιμαχία στο γήπεδο με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης», δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου