COLONOS

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Οργή για την ποινή του Αναστασίου

Οργή, αλλά όχι έκπληξη, προκάλεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, να εφεσιβάλει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και να επιβάλει στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες. Κύκλοι προσκείμενοι στην "πράσινη" ΠΑΕ σχολίαζαν χαρακτηριστικά:

«Ενώ τα στοιχεία που υπήρχαν δεν δικαιολογούσαν ποινή μεγαλύτερη της επίπληξης που είχε αρχικά επιβληθεί, ο κ. Καρράς, του οποίου η ευαισθησία για μιαν ακόμα φορά εξαντλείται σε θέμα που αφορά τον Παναθηναϊκό, έσπευσε να ασκήσει έφεση! Πλέον, νομιμοποιείται κανείς να πιστεύει ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας υπάρχει για να τιμωρεί τον Παναθηναϊκό ή να ''διορθώνει'' προς το αυστηρότερον όποια τυχόν απόφαση πιστεύει ότι τον αθωώνει».
Δύσκολα με Ξάνθη ο «Σίφο»
Μετά τους Τάσο Λαγό και Γιώργο Κουτρουμπή, που λόγω τιμωρίας θα χάσουν το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο, εκτός μάχης φαίνεται πως τίθεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού ο Κροάτης αμυντικός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Έτσι όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα παίξουν με δίδυμο στόπερ τους Τριανταφυλλόπουλο και Ρισβάνη στο ματς με τους Ακρίτες. Εκτός πλάνων είναι επίσης ο τραυματίας Μάρκους Μπεργκ, αλλά και ο ανέτοιμος Εμίρ Μπαϊράμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου