COLONOS

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καίει» Παναθηναϊκό ο Ζαχαριάδης!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...











.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Ακόμα και με τιμωρία της έδρας του κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά από όσα έγραψε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στο φύλλο αγώνα. «Ντροπή, είστε αλήτες», ανέφερε ότι του είπε ο Γιάννης Αναστασίου.



Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνουν οι «πράσινοι» μετά την αναφορά του Μακεδόνα ρέφερι για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Δεν έφταναν στο Τριφύλλι τα μεγάλα παράπονα που έχουν για τις διαιτητικές του αποφάσεις, έρχονται να προστεθούν και τα όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα, βάσει των οποίων κινδυνεύει ακόμα και με ποινή τιμωρίας της έδρας.

Συγκεκριμένα ο Ζαχαριάδης καταγράφει τη ρίψη από οπαδούς του Παναθηναϊκού 4-5 μπουκαλιών, το ένα εκ των οποίων χτύπησε τον α' βοηθό Ν.Δημόπουλο, χωρίς να προκαλέσει όμως τον τραυματισμό του. Παράλληλα αναφέρει ότι διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα πριν αρχίσει ξανά το ματς.

Επιπλέον κάνει λόγο για ρίψη κροτίδων και βεγγαλικών από φίλους του Τριφυλλιού, ενώ στην αναφορά του «καίει» και τον Γιάννη Αναστασίου. Για την ακρίβεια υποστηρίζει πως μετά τη λήξη του ματς ο 40χρονος τεχνικός του επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας: «ντροπή σας, είστε αλήτες, θα έπρεπε να ντρέπεστε γι' αυτά που κάνατε σήμερα».

Εντός της ημέρας πάντως θα γίνει η κλήση του Παναθηναϊκού από την Πειθαρχική Επιτροπή κι από εκεί θα φανεί για ποια άρθρα του κώδικα θα πρέπει να απολογηθεί. Εάν κριθούν υπότροποι οι «πράσινοι», κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό της έδρας, ειδάλλως τους περιμένει ένα μάλλον «τσουχτερό» χρηματικό πρόστιμο.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου