COLONOS

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παναγιώτη, εμείς εδώ θα 'μαστε, εσύ που θα 'σαι;!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Τη δική του απάντηση, στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ένα χρόνο μετά, έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!
Ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης θυμήθηκε τα όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην περυσινή φιέστα των «ερυθρόλευκων» και θέλησε να δώσει τη δική του -προσωπική- απάντηση.

ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ   ΚΑΙ  Η ΓΑBΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΒΛΑ



Στην ομιλία του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κατέληξε λέγοντας «Ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ για άλλα 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης πού θα είναι;»!Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που αποθεωνόταν σε κάθε του κουβέντα από τον κόσμο των «πρασίνων» πήρε το μικρόφωνο θέλοντας να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στην ομάδα για τα όσα πέτυχε μέσα στη σεζόν.

«Φίλοι μου αγαπημένοι! Σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας! Πάνω απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "μπράβο", ένα "ευχαριστώ" σε όλους εσάς, που ήρθατε στη γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι η δική σας γιορτή, γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πρέπει πάνω απ' όλα να συγχαρώ τον προπονητή, τον κ. Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και τους παίκτες έναν-έναν, μα πάνω απ' όλα τις προσπάθιες του κ. Τσαρτσαρή, που για 10 ολόκληρα χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε και πρέπει να ένα μεγάλο "μπράβο" κι "ευχαριστώ" για ό,τι έκανε στον Παναθηναϊκό μας» είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Τώρα θα ήθελα να κάνετε ησυχία, έχω ένα παράπονο που το κρατούσα ένα χρόνο. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε "Πού 'σαι Θανάση, πού 'σαι Θανάση; ". Εγώ του απαντάω και του λέω πως είμαι εδώ με την οικογένειά μου, με όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση, ευκαιρία είναι να σας δώσω μία υπόσχεση: Ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ για άλλα 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης πού θα είναι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου