COLONOS

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αντιδράσεις του "καπετάνιου" για την Παιανία


Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να καταστρώνει τα πλάνα του με βάση την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιανίας για την επόμενη χρονιά, αλλά φαίνεται ότι έχει προκύψει ένα ερωτηματικό το οποίο έχει να κάνει με την στάση που θα κρατήσει για το θέμα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

 
Δημοσίευμα της εφημερίδας "Γάτα" κάνει λόγο για αρνητική διάθεση από μέρους του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο να δοθεί και πάλι η Παιανία στην ΠΑΕ, εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων που ακούγονται από τους οργανωμένους στο γήπεδο κατά της οικογένειάς του.

Η άρνηση του καπετάνιου να συναινέσει στην δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων και για την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνεται. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρέπει να τονιστεί ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι ο πρόεδρος της εταιρείας στην οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις και έχει τον τελευταίο λόγο για το τι θα γίνει.

Παράλληλα, φαίνεται πως εξηγείται λογικά και η αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όταν είχε διαρρεύσει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την Παιανία. Από το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου είχε καταστεί σαφές τότε ότι "οι καλές προθέσεις δεν μπορεί να εκλαμβάνονται ως οριστική συμφωνία και όποιος το πιστεύει αυτό, μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων".

Οι πιο ενήμεροι αναφορικά με το ζήτημα είχαν καταλήξει τότε ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του αθλητικού κέντρου περιπλέκει την κατάσταση και δεν επιτρέπει στον Τζίγγερ να αποφασίσει μόνος του.

Από την ΠΑΕ εξακολουθούν να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία και να σχεδιάζουν επί αυτής την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, εκτός από τη χρήση των εγκαταστάσεων για την ομάδα ποδοσφαίρου, έχει προκριθεί και η μετακόμιση των γραφείων σε αυτές, ώστε να εξοικονομηθεί ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, η αντίδραση του ιστορικού προέδρου του Τριφυλλιού μεταβάλλει, προσωρινά τουλάχιστον, τα δεδομένα, τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν σύντομα για να μην εξελιχθεί πάλι ένα σήριαλ, όπως αυτό με την επιστροφή στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο συναισθηματισμός του "καπετάνιου" θα υπερισχύσει στο τέλος και θα αποδεχτεί την παραχώρηση των εγκαταστάσεων. Άλλωστε, και ο Τζιγγερ έχει δείξει προς τον Αλαφούζο ότι υπάρχει η πρόθεση να εξυπηρετηθεί η ομάδα του Τριφυλλιού και τη νέα σεζόν, οπότε εκτιμάται ότι θα καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις προτού το θέμα εξελιχθεί σε... σαπουνόπερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου