COLONOS

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυση και αγωγή Δ. Γιαννακόπουλου σε ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρήξη στις σχέσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου
 


Στα... χαρακώματα Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος, λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στην οποία αντάλλαξαν θερμές κουβέντες ο ένας για τον άλλον...
Συγκεκριμένα, για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψης της προσωπικότητάς του «κατηγορεί» συγκεκριμένα ΜΜΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φωτογραφίζοντας ρητά και ξεκάθαρα τον «ΣΚΑΪ» και τηλεοπτική εκπομπή του που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα.

Στο ρεπορτάζ αυτής αναφέρθηκε η δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013 με τον Ολυμπιακό.

Το σάιτ «Onsports», ιδιοκτησίας του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρει χαρακτηστικά σε σημερινό δημοσίευμά του με τίτλο «Μήνυση και αγωγή Δ. Γιαννακόπουλου σε ΣΚΑΪ»: «Σε μια προσπάθειά τους να μειώσουν την τεράστια αξία των επιτυχιών του μπασκετικού Παναθηναϊκού εντός των τεσσάρων γραμμών των παρκέ και της κατάκτησης των τριών τίτλων επί προεδρίας Δ. Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε μια σειρά επιθέσεων, στη λογική του… υποτιμητικού συμψηφισμού.

Διότι μόνο ως άκρως… υποτιμητικό για τον πρόεδρο του τριφυλλιού, μπορεί να χαρακτηριστεί το… ρεπορτάζ που τον «συνδέει» με παράγοντες που χρόνια τώρα κατακρίνονται από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου για συμμετοχή (φανερή ή μη) σε μια σειρά σκανδάλων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Είναι σαφές πως η ρήξη στις σχέσεις των δύο προέδρων είναι προ των πυλών. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συζητούσε μέχρι προσφάτως για την αγορά της ΠΑΕ, ενώ πριν από λίγες ημέρες, σε μια εκδήλωση του Ερασιτέχνη, μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με εξαιρετικά λόγια, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να υπόσχεται πως θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο του «τριφυλλιού».

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως... «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί δικαστικώς, υποβάλλοντας μήνυση και αγωγή κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών των έκνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εναντίον του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου