COLONOS

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

30 Παοκτσήδες επιτέθηκαν με ...τούβλα σε έναν 20 χρονος του Παναθηναϊκού!

Η δολοφονική επίθεση έγινε χθες στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, την ώρα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναχωρούσαν με το λεωφορείο


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους με τον Ίκαρο Χαλκίδας στο μπάσκετ και μόλις τελείωσε ο αγώνας, πραγματοποιήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Συγκεκριμένα περίπου στις 20.00 το βράδυ, ένα λεωφορείο που μετέφερε περίπου 30 Παοκτσήδες βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά περνούσε από το σημείο ένας 20χρονος με φόρμα του Παναθηναϊκού και τότε οι οπαδοί αφού ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο.

Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί δεν δίστασαν να χτυπήσουν και έναν 40χρονο πατέρα, τραυματίζοντας τον ελαφρά, όταν πήγε να βοηθήσει τον νεαρό και στην συνέχεια αφού πέταξαν δακρυγόνα, εξαφανίστηκαν.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου