COLONOS

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

14.000 ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην επιστροφή των «πράσινων» στο γήπεδο της Λεωφόρου, έπειτα από πέντε χρόνια.
Κακά τα ψέμματα. Το ΟΑΚΑ για να γίνει ''έδρα'' που θα τρομάξει τον αντίπαλο, θα πρέπει να έχει πάνω από 40.000! Γνωστά είναι αυτά. Όπως γνωστή είναι και η δύναμη που δίνει το "κολαστήριο" της Λεωφόρου σε όποια έκδοση Παναθηναϊκού και αν παρουσιαστεί στο γήπεδο, σε οποιαδήποτε δεκαετία και εποχή του συλλόγου. 
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, μπορούν να το καταλάβουν. Το νιώθεις από την στιγμή που βγαίνουν οι ομάδες, το βλέπεις στα μάτια των αντιπάλων αλλά και στη... τρέλα των παικτών του Παναθηναϊκού. Το "κλουβί" πορώνει, το πέταλο έδινε ρυθμό ΚΑΙ στην ομάδα αλλά και στο υπόλοιπο γήπεδο και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο "όπλο" στη φετινό πρωτάθλημα.



Μπορεί το γήπεδο να μη γέμισε (στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν περί τις 14.000), ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή και βοήθησε τους παίκτες του «τριφυλλιού» να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.
Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικράτησε ήταν η εικόνα στη θύρα 13 που πρασίνισε από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοί του κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Οι οργανωμένοι, μάλιστα, είχαν αναρτήσει ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν «home is where the heart is» (το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά).

Η επιστροφή στη Λεωφόρο ζωντάνεψε και τη γύρω περιοχή. Εκτός από τον κόσμο που έκανε από νωρίς τις βόλτες του στους γύρω δρόμους, ο περιβάλλων χώρος γέμισε με καντίνες και μυρωδιές.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έτυχαν θερμής υποδοχής κατά την άφιξή τους. Από τη στιγμή που το πούλμαν έστριψε στην Τσόχα, αρκετοί φίλαθλοι που ήταν στο σημείο άρχισαν να χειροκροτούν. Ανάλογη ήταν και η υποδοχή στην αναγνωριστική βόλτα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, από τον κόσμο που ήδη βρισκόταν στις θύρες 13-14, με τους παίκτες να ανταποδίδουν με χειροκρότημα στις 7.54 μ.μ. Πιο εκδηλωτικός απ' όλους τους παίκτες ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος στα πρώτα συνθήματα που ακούστηκαν άρχισε να κινείται ρυθμικά και να κουνάει τα χέρια του.

Π
«Πάρτι» στο φινάλε του αγώνα
Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το χθεσινό νικηφόρο ντεμπούτο της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Μετά το πέρας του αγώνα στήθηκε ένα μικρό «πάρτι» στις εξέδρες, με τη Θύρα 13 να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου και να δίνει το στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Καταχειροκροτήθηκαν επίσης και οι Μαυρίας-Ζέκα που ήταν εκτός αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου