COLONOS

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ανακάλεσε ο Αλαφούζος

Ανακάλεσε ο Αλαφούζος τις δυσμενείς κρίσεις για τον τελικό 

ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Η ΕΠΟ είχε υποχρεώσει με απόφαση του πειθαρχικού της οργάνου τον Γιάννη Αλαφούζο να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις που είχε κάνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για το ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ και την διαιτησία κι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, επέλεξε το ίδιο μέσο, δηλαδή το twitter για να τις ανακαλέσει.
Αναλυτικά, η δήλωση του Αλαφούζου, αναφέρει: «Σε εκτέλεση της υπό αριθμ. 226/2013 αποφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικης Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία έκρινε ότι στο Twitter δεν επιτρέπεται να γράφουμε δυσμενείς κρίσεις σε σχέση με το ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ, τη Διαιτησία κλπ., είμαι υποχρεωμένος προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες σε βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, να δηλώσω ότι ανακάλω τα σχόλια της 11-5-2013 σε σχέση με τον περίφημο Τελικό Κυπέλλου Ελλαδος (κατα τον οποίο, όπως όλοι θυμόμαστε, "διαφημίστηκε" το Ελληνικό Ποδόσφαιρο)».
Ο Αλαφούζος είχε γράψει στο twitter τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία Πάλι αλοιωνετε το αποτέλεσμα του τελικού Ντροπή σας κλέφτες !!

Αλλο ένα θλιβερό παιχνίδι τελειώνει όλη η αλητεια στην οθόνη σας. Μπράβο στην ΕΠΟ στην ΚΕΔ ! Να χαίρεστε την κατάντια σας .. Ντροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου